Psychika a cvičenie

xdanielax

Si myslim, ze je v poriadku, ked clovek ma obdobia, ked ho nieco nebavi. To neznamena, ze to tak bude navzdy, ale vylucene to nie je.
Trva to uz dlho?
Osobne by som si nasla nieco ine, co by ma naplnalo a casom tomu mozno znova prides na chut. Kazdopadne, ked nieco, robis s odporom, naco to je? Zivot je prilis kratky na to, aby si sa trapil nad tym, ze ta nebavi robit napr. bojove umenie, tak, ako ta to bavilo v minulosti a mal kvoli tomu pokazene cele dni.

sad20

Kedysi ma to bavilo cele dni stale to bol moj sen bit v bojovych umeniach akrobacii, strecingu, exhibicionistickym kopom vo vzduchu atd no uz ma to tak nebavi ale nechcem to stratit, zdreveniet

Magy

nie je cvicenie ako cvicenie. su aj ine pohybove aktivity, ktore ta budu bavit a mozno este dnes o tom ani nevies.
ja som sa tak nasiel v tanci az ked som mal 25 (co je na tanec fakt neskoro). a trenoval som 6x do tyzdna.

luciano

A prečo preboha chceš cvičiť? Cvičenie, ktoré ťa nebaví a do ktorého sa musíš nútiť škodí zdraviu.

spaceboy

Ahoj, ked ta nebavi cvicit, tak sa nenut to robit. Najdi si nejaku inu zalubu, ktora ti prinesie radost a po vykonani ktorej pocitis uspokojenie a pocit, ze si pre seba nieco spravil. Dobry pocit neprichadza len po fyzickom cviceni, ale aj po psychickej aktivite. Zacni sa pravidelne ucit cudzi jazyk alebo venovat sa nejakemu inemu odbornemu smeru. Cokolvek, co mas rad, a v com chces byt dobry. Drzim palce.

brioshka

nemusíš cvičit asi nebudeš športový typ len si zabuduj tri krtá do týždna prechádzky rychlejšej chodze a uprav si stravu viac zeleniny a meneje prázdnych kalorii uhlohydrátov.

zbytočne budeš cvitčit ked nezmeniš stravovanie