Zdravá strava

swistica

Kingo - ano, na tvojich ,,radach,, naozaj vidiet, ze potrebujes este vela studovat. Odporucam napr. Margit Slimakovu

Kingo

Ahojte. Ja sa uz nejaky ten cas zaujimam o zdravu stravu a hlavne chcem znizit percento telesneho tuku a nabrat svaly a skusal som rôzne diety. Musim upozornit ja som neni nutricionista ani lekar a nedavam radi iba hovorim co mne pomohlo, pri kazdej zavaznej zmene stravy by ste sa mali pozovarat so svojim lekarom! Cele keby som chcel pozovarat je to na dlho ale toto mne pomohlo:
-pit viacej vody, ano viacej ako co teraz pijete
-prechadzat sa najme po jedle aspon tych 15 minut ale aj cez den, prechadzka je velmy dobra a dôlezita
-znizit alebo uplne vyradit chleba a cestoviny (najme prazene v hlbokom oleji)
-ked cvicite tak jedla bohate na sacharidy jest pred a po dviceni
-jest vela zeleniny, mislim tym veeela (aspon 500-1000gramov na den salat, paradajky, paprika, brokolica, atd)
Ked mate esce nejake otazky kludne mi piste na mail demianwolfrage@gmail.com a zacinam aj youtube kanal s videamy o zdravej strave tak piste ked chcete aby som sa tu nereklamoval ?

ikka7

Dobrý deň,
chcela by som Vás poprosiť o vyplnenie dotazníka k mojej diplomovej práci. Nasledujúci link obsahuje dotazník:

docs.google.com

Ďakujem za Váš čas a ochotu vyplniť dotazník.
S pozdravom
Andrea Kúdelková

Ikka7

Dobrý deň,
chcela by som Vás poprosiť o vyplnenie dotazníka k mojej diplomovej práci. Nasledujúci link obsahuje dotazník:

-odkaz odstránený-

Ďakujem za Váš čas a ochotu vyplniť dotazník.
S pozdravom
Andrea Kúdelková

Zdravy zivot

Utrum, články sú, stačí len rozkliknúť kategórie ... Samozrejme ich nie je ešte extra veľa, ale každý deň pridávame nové :)

Utrum

Veď na tej stránke ešte nič nie je. Neavizuješ to trocha priskoro? Vytvoriť prvú stranu a potom lákať ľudí na čítanie ničoho, to sa mi zdá trocha nefér. Najskôr to tam vyplňte nech má človek aspoň čo prelistovať, toto je o ničom. Takýchto "stránok" ti za deň vytvorím najmenej sto.

Zdravy zivot

Ahojte, rozbiehame blog o zdravšom živote, v ktorom pravidelne budeme uverejňujeme nové články. Dočítate sa o zdravých potravinách, ktoré by nemali chýbať vo Vašej kuchyni, o spôsobe stravovania, pretože nie je dôležité koľko jete ale čo jete! a nebudú chýbať ani recepty. Oboznámime Vás s prírodnými produktami na telo, vlasy a tiež zuby. A čo sa zdravia týka nesmú chýbať cviky a športy, vďaka ktorým sa budete cítiť ešte lepšie. No na našej stránke sme sa zamýšľali aj nad alternatívnejším spôsobom života a pripravili sme si pre Vás aj typy na prípravu niektorých produktov, ktoré máme odskúšané na vlastnej koži. Budeme rady ak sa na našu stránku vrátite aj o niekoľko dní, pretože ju ešte len rozbiehame a každý deň budeme pridávať ďalšie články. :)

vzdravomtele-zdravyduch.webnode.sk

A ak chcete mať aktuálne info, nájdete nás aj na facebooku :
www.facebook.com

dobsimar

Výborný článok, ja som našla výbornú stránku ( www.jedlomkzdraviu.sk ), kde mi poslali info o zdravej strave. Odporúčam jesť hlavne:
Zeleninu
Ovocie
Orechy a semienka
Celozrnné obilniny
Strukoviny
Cibuľovité potraviny (cesnak) atď.

MilanOL

Mám vynikající 1 měsíční zkušenosti s braním kombinace 3 nejúčinnějších hub Čínské medicíny GANODERMOU (Reishi) - CORDYCEPSEM A LVÍ HŘÍVOU. Naprosto se mi zlepšilo zdraví i upravila váha. Odešla Borelióza a veškeré symptomy. Původně jsem tomu nevěřil, ale jelikož je moje zkušenost intenzivní a osobní, rozhodl jsem se, že pokud tady někdo má jakékoliv zdravotní problémy, tohle bude zajímavé řešení alternativy. Poradím jak na to. Spočívá to v přesném dávkování, poměru a doby užívání. Jsem přesvědčený, že to dokáže řešit i daleko závažnější nemoci, rakovinu nevyjímaje. Klidně se ozvěte na email: boomcafe.cz@gmail.com. Zdraví Milan z Olomouce.. :-)