Zapal mocovych ciest - antibiotika nezaberajú

Príspevok v téme: Zapal mocovych ciest - antibiotika nezaberajú
harmancek

ahojte... už 5 dní som mala časté nutkanie na močenie, bez bolestí a bez rezania pri močení. zašla som za urológom kedže moja obvodná mala dovolenku. Urolog mi urobil cievkovanie a zistil mi v moči leukocyty a eurocyty. predpísal mi macmiror, kde je 20 tabliet a povedal nech to užívam 5 dní ráno a večer. dneska je to už 5 den čo to užívam ale mám pocit ako keby to moje nutkanie sa nezlepšovalo a dokonca mám pocit že je teraz ešte horšie. čo mám urobiť? mám nadalej brať macmiror až do konca balenia? dakujem

RNG

Urinarnych infekcii je hromada, len na bakterialnre zaberaju atb, aj to nie na vsetky. Na plesne, candidu a virusy treba ine prostriedky.Najma carvacrpl z oreganoveho oleja, ale aj roztok GSE a ine. Na caste biofilmove nakazy treba brat aj odmaskovac NAC, 2 x 600 az 1200 mg. Inac sa k nim cez maskovanie nemozu ani atb, ani ine antimikrobialnre prebojovat.

Kami-lka

ja vždy zároveň s ATB užívam aj wobenzym, môj lekár o tom vie a dokonca mi aj upravuje dávkovanie. podporuje liecbu ATB a podporuje aj imunitu, takze ucinok bude lepsi a organizmus nebude taky oslabeny. Mne pomaha. Samozrejme ATB dober až do konca.

rusmar

Urcite vyber do konca. Moje priserne bolesti ustupili az na 8 den, ale dostala som tabletky na 10 dni - vybrala som vsetky a potom uz bolo OK. Drzim palce.

RNG

Na urinarne a crevne infekcie je dobry berberine. 2 x 500 mg.
To je ucinna zlozka z brusnic?cranberry, kde je jej zialbohu dost malo, preto odporucam cisty vytazok, ktory ziskavaju z korenov Oregon Grape(mahonia aquifolium).