Granule - ano ci nie

mala_sova

my máme veľmi dobrú skúsensť s konzervami brit mono protein, ten nám pomohol, keď psa preháňalo až tak, že bol dehydratovany :/ upravilo mu to trávenie, pomohlo s hydratáciou a hlavne mu to veeeľmi chutí, tiež sme to mali odporúčané od veterinára - ale od svokra, takže žiadne promo ;)))

ivanuska265

My našim kupujeme Brit granule, i pamlsky a veľmi im chutia. jedny máme sensitive na žalúdok, a druhé klasické kuracie

violoncistka

tak najlepsie a najkvalitnejsie granule kupis asi u veterinara, ktory ti aj poradi podla toho kolko ma psik rokov aky je velky a podobne :)

enrikap99

Ahojte, bola by som rada za doporučenie značky kvalitnývh granuliek pre malého psíka. budeme si ho brať z útulku a neviem čo by bolo najlepšie. Dakujem :)

Deria

veronika a doma nevarite....teda mama nevari? staci psikovi cast odlozit a potom ostatne jedlo dokorenit a dosolit. viem, ze vsetko sa tak neda varit ale väcsina ano. neviem, co stoja granule alebo konzervy na slovensku ale myslim, ze varit nevyjde drahsie, ak sa to kombinuje so stravou rodiny. mne to vychadza dokonca lacnejsie.

Veronika_27

Ja som už nad varenou stravou aj premýšľala, ale netuším čo to finančne výjde mesačne, keďže som len študentka a často sebe nestíham nič poriadne navariť :/

Deria

tak ja som s cenami za granule nie moc v obraze. lost, ano, to plati vo vsetkom, ze co je drahe, nemusi byt este dobre ale naopak, co je vysokokvalitne, nemoze byt celkom lacne, (pokial to nie je nejaka mimoriadna ponuka).