uprava bradaviek

-nina-

Ja si ich trham pinzetou a ak si viete dobre vytrhnut chlp tak sa vam niekedy podari aj s korienkom a potom ten chlp uz nenarastie a chodim aj do solarka a to vam ich zosvetluje takze ich skoro potom ani nevidno....

ivulik7

ja si ich aj holim aj trhám niekedy mám ich max 5 spolu a stále sú tam aspoň 15 rokov a su už hrubšie ako na začiatku ale rovnake asi 10 rokov.

elablue

To je taka blbost ze az a to akoze si mame nechat chlpy podla neho?Mne rastie jeden taky dlhy a dost viditelny tak to si predsa nemozem nechat.

bosorenka

Mne gynek. povedal, že odstraňovanie ochlpenia okolo bradaviek spôsobuje rakovinu pŕs, a okrem toho keď sa s nimi čokoľvek robí zhustnú a stmavnú!!!

pop

vy sa mate vsetky dobre, ja nemam ziadne bradavky, mam ich vcucnute dovnutra, lebo som bola ako dieta stale prechladnuta a teraz som v .....

vcelicka

ja som si ich trhala pinzetou, aj tie co boli jemne a teraz ich mam omonoho viac a zhrubli aj stmavli ..chcem ich dat odstranit laserom a bude pokoj..

jarča

ano, ja si holim dva tmave chlpky okolo bradaviek, chodim do solarka aby boli tmavsie a takisto som si kupila tmavu ceruzku povodne urcenu na pery, niekedy experimentujem a obkreslim si tvar bradavky aby bola vyraznejsia.. je to viac sexy. Viem ze to asi nie je normalne, ale mne sa to paci a treba raz za cas experimentovat.