Pôrodné bolesti

in blossom

nebolelo by to az tak keby to prirodzene bolo, len oni pchaju zenam oxytocin a kadejake kraviny, nech rychlo rychlo porodia, preto to je nenormalne bolestive. ja az raz budem rodit, tak chcem pocupiacky (len kkt moze nutit tlacit proti gravitacii, ved ani na velku ked clovek ide, tak netlaci dohora) a bez vseliakych urychlovakov.

inak, moja sesternica ma velmi bolestivy menzes (ako aj ja) a sama vravela, ze porod bol asi tak bolestivy ako ten menzes, cize ja uz som zvyknuta teoreticky :D ale tak ja mavam menzes, ze skrabem steny

sjusan

no super..po tychto vysokych cislach idem nadalej pretrvavat v mojom strachu z porodu a teda aj otehotnenia...jooj preco to tak boli?!?!?!

kukulele

no ja mám za sebou už 3 pôrody a možem povedať,že prvé dva sa dali krásne vydržať,čo sa týka pôrodných bolestí...stupnica tak asi 6-7...ale tento posledný,to bol strach a hrôza, stupnica asi 500:-)...myslela som,že to už naozaj nevydržím,takú bolesť som v živote nezažila...to ale preto,že mi ho vlastne po odtečení plodovej vody vyvolávali,pretože nenastal spontánne sám...dali mi tabletku na rozvorenie krčka maternice a tam tie kontrakcie trvali 2 hodiny.

veronika16

Ahoj , ja som mala taku 9-10, este nikdy som tak nahlas nekricala:) som sa im potom zato aj ospravedlnovala:)) no bolo to vaaazne dost zaujimave, mna bolelo aj to sitie a nebolo tomu konca.
A ked mi niekto povedal ze "ved to boli ako silnejsia menstruacia" tak nemat dobru vychovu dala by som dotycnemu facku:)) Ale aby som ta uplne nevystrasila, ten pocit ze si to ty aj drobcek maly spuceny zvladli je naaadherny a uz vsetko potom je nadherne:)

ancia

u mňa to bolo tak na 7, troška silnejšie kramy, neviem prečo, možno mam vyšší či nižší??? prah bolesti, ale dalo sa to prežiť, možno aj preto žže som takmer cele tehu cvičila jogu, toť moja skusenosť.