Ako oživiť vzťah?

Príspevok v téme: Ako oživiť vzťah?
00Lenka00

Ahojte. potrebujem poradiť. ako si oživiť vzťah? priateľ sa v poslednej dobe pre všetko uráža, správa sa ako malé decko v mnohých prípadoch... a už to nemôžem vystáť, sme spolu viac ako 2 roky a ja ho za posledné dni nespoznávam... urážal sa ale nikdy nie až tak ako teraz ... je to moja chyba ? čo mám s tým robiť? diki :)

Magy

pokial jeden z partnerov odmieta akukolvek rozumnu komunikaciu alebo diskusiu, je velmi problematicke cokolvek riesit, alebo dospiet k nejakemu vysledku ci poznaniu.
pokial je to pre partnera alebo jeho povahove crty velmi netypicke spravanie, s velkou pravdepodobnostou pojde o vnutornu hlboku frustraciu z niecoho a strach z toho, ako zareagujes, ak to zo seba dostane.
tazko povedat ci z toho, ze nieco spravil a teraz zaziva velky tlak zo strachu, ze sa to prevali, alebo ze nieco nevykonal co mal a ocakava to iste, pripadne iny vazny dovod, napr. zdravotny.
moze ist jak o problem v osobnej sfere, tak v pracovnej. mozeme sa len dohadovat.
jedine co by mohlo pomoct, aby sa zdoveril, je istota, ze ti to moze povedat bez strachu z nasledkov tvojej reakcie. pokial nebude mat 100% istotu, ze budes pri nom stat v dobrom aj zlom, nepovie ti to a bude to len horsie a horsie.
to ako pevny je vas vztah my nevieme, ani ake mate medzi sebou zvyky, stanovene pravidla ci podmienky vztahu, ako poznate povahy a nazory jeden druheho...

elllla

Tak mu povedz ze ho milujes a chces aby sa ti zdoveril so vsetkym co ho trapi, ze ta mrzi ak sa k tebe takto sprava

00Lenka00

pýtala som sa ho a nie raz ... ale stále sa len viac rozčuli ... neviem žeby ho niečo trapilo... a aj ked sa opýtam tak je furt podraždeny a prchky ..

zlatovlaskaa

to je ťažko poradiť, ked neviem ako to máte medzi sebov, čo robíte vo voľnom čase... a možno je len podráždený z toho že sa blížia vianoce, alebo koniec sveta :D alebo má kramy :D