Browsuje eroticke stranky

Príspevok v téme: Browsuje eroticke stranky
podrazena

Ahojte, vcera som manzelovi nasla medzi poslednymi navstevovanymi strankami v mojom mobile stranku \"ideal-teens\", kde su hole zeny, dievcata, ktore sa ponukaju za peniaze. Rano som mu o tom povedala, najprv sa tvaril, ze o nicom mevie, potom sa priznal, ze dostal link od kamosa, tak sa tam pozrel, ale nic viac, nema tam vytvorene konto, ani s nikym si nepise, ani nekontaktuje. Mame super vztah, aj sexualny, no toto ma dostalo, neviem sa s tym vyrovnat, on sa tvari, ze je to normalne a len sa zasmial, ze haha, aka trapna a vtipna situacia, ze som ho \"pristihla\". Prosim, co si o tom myslite, som nenormalna, pokial nedokazem taketo veci tolerovat? Ja uz ani nemam chut s nim nieco riesit, proste ma sklamal :-/

Vemeno

kassandra,

ja s nikym nesutazim. Ak zeny chcu, aby ich clovek posudzoval podla vzhladu-obalu a vyzoru, tak sa povazuju asi za vec. Ja mam pre hodnotenie ludi, aj zien ine kriteria. To by si ale asi nepochopila. Nie kazdy potrebuje opakovat po inych ako opica.

kasandra

Vemeno- prečo ma stále píšeš s dvoma "s"?
Ja niesom tovar, hovorím o konkurencií ako rivalite. To je aj s Vami mužmi tak, navzájom medzi sebou súperite, nie? Kto má krajšie a lepšie auto, byt či dom, krajšiu babu, skvelé zamestnanie. Tomu tiež hovoríš tovar?

Vemeno

kassandra,

vidis to, muzi sa nepozeraju na obal, ale na podstatu veci. Su ovela uprimnejsi.

A mimochodom. To ocumovanie zien medzi sebou nie je uchylka?