Parkovanie pri invalidovi

ddana

Z vlastnej skúsenosti - bola som v hypermarkete s kámoškou - vodičkou na invalidnom vozíku. Pri výstupe nebol problém. Pri nástupe vznikol a veľmi zlý. Vodič, ktorý zaparkoval po ľavej strane bol tesne pri čiare a výsledok, nebola žiadne šanca dostať vodičku do auta.... Prosím berte ohľad, keď parkujete vedľa vozíčkára - ten potrebuje otvoriť dvere pri nástupe a výstupe naplno... a nikdy neviete, či sa jedna o vozíčkara vodiča, alebo spolujazdca. Zdravý človek dokáže nastúpiť do auta aj bokom. Človek na vozíku nie...

plk

orchidejka

ty mas Vodicak ??? mali ja by som ti ho zobral hned !!! vodic je povinny nechat bocny od.... od park inv.... 1,2 metre !!!!

orchidejka

akoze ty si stala normalne na mieste ktore bolo ohranicene ciarami, nepretrcala si a policajt ti dal pokutu 150€ lebo si nebola od 1,2m od ciary pre invalidov? vsak tie miesta pre invalidov su sirsie prave aj z toho dovodu aby sa im dalo vyjst. riadne prekvapena som teraz. mala si sa ich opytat v ktorom zakone je toto zaznamenane alebo kde by sme sa to mohli docitat, myslim o tych 1,2m..

kv

to nemyslis vazne ????????? 150 Euro ??? akoze teraz som fakt neverim vlastnym ociam.
no chod sa stazovat neviem kam ale to by som si vyhadala. aby ti postihnuty zbor degesov naparil 150 euro za nic.