Lexaurin + frontin , ziadam o radu

Príspevok v téme: Lexaurin + frontin , ziadam o radu
anonym6666

Zdravím ,bral som lexaurin 3mg,a aby som sa citil normalne cely den tak som ho potreboval rano a večer,celu tabletku cize spolu 6 mg za den.Lexaurin na mna posobi vynikajuco,citim sa pom skvelo,vyrazne mi ustupi uzkosť strach,a normalne sa spravam aj pohybujem medzi ludmi(mám socialnu fobiu),proste ma to celkovo upokoji.Bez neho mám ako keby panicku poruchu,citim neklud,v hlave mi prebiehaju čudne myšlienky a pod.,bojim sa ludi a aj kazdej malickosti,proste je to strasne.Ale minule mi dal psychiater vyskušať frontin 0.25mg jednu tabletku rano a lexaurin si mam dať podla potreby.Takže otazka je aku ma vlastne silu ten frontin 0.25 mg ked to porovnam zo silou lexaurinu? Frontin beriem asi 6 dni a nejak mi nerobi dobre,ako keby aj mi sposobobal depresiu a som dosť nervozny a niekedy agresivny ze najradsej by som niekoho zbil.

amanda23

orchidejka ma pravdu, nebudes zavisly na jednom ale na druhom, to ma aky zmysel..co to mas za lekarku? beries aj nejake AD? Co keby si si zacal stvrtit tie tablety, ja neviem, povedzme , beries 3 denne a nedas si druhy den 3, ale 2 aj 3/4 par dni, potom zasa stvrtku uberies, jedine takto sa toho postupne zbavis..Podla informacii na tieto lieky vznika zavislost po 2 mesiacoch, preto ich psychiatri predpisuju ako podporny liek, kym zaberu antidepresiva a potom sa vysadia, pripadne daju len podla potreby , nie denne. Aby si neskoncil ako Robie Wiliams, ten sa liecil so zavoslosti kedysi som citala, ze si robil koteily 30 xanaxov denne a zapijal alkoholom, samozrejme, ze to telo to uz nevydrzalo a zkolaboval, k comu je to dobre takto robit?

Maoam

anonym6666: na Frontin (Xanax, Neurol) byvaju niekedy taketo reakcie aj pri velmi nizkych davkach, nie si prvy pacient, ktory toto opisuje.
Ak ti Lexaurin sadol lepsie, ostan pri nom.
Proste Frontin/Neurol/Xanax neznasas dobre, povedz to lekarovi a mozno ti da nieco ine, ale Frontin treba postupne vysadit, ked nan tak zle reagujes.

orchidejka

no tak nebudes zavisly na bromazepame ale potom na alprazolame. to jak z kaluze do blata.
rozmyslala som ci potrebujes brat denne dve tbl lexaurinu. kolko mas rokov? mas nejake extremne problemy so zaspatim? lebo neechapem tu vecernu davku, ta sa dava vtedy aby si v pohode zaspal ale ak si v nejakom mladsom veku, tak na tvojom mieste by som sa jej vyhybala. staci ti uplne na rano, ved aj to uz mas dost - 3mg.

anonym6666

Mozno mi frontin slabu davku predpisal preto aby som nebol zavisli na bromazepane a pomaly si odvykal.Ale zas nie vždy som bral 6 mg a som to nebral pravidelne len podla situacii.Ale podla mojich zisteni dokazem byť v pohode cez cely den len z tabletkou lexaurinu 3mg rano a vecer.

amanda23

KV nechaj tak, niekto sype stale hrbu argumentov z rukava, ak mu niekto povie tvrdu pravdu a pritom si stale pyta rady a stale len riesi riesi a nic nevyriesi, nikto ten jeho zivot za neho neporiesi ako on sam zmenou u seba, lebo by musel najprv vstat od PC a zacat cosi so sebou konecne robit, aby to zmenil....A potom sa divi a do nekonecna riesi, ze sa vsetci proti nemu obratili chrbtom , resp.ho maju v pazi aj ti najblizsi.
Anonym, rozdiel je len v ucinnej latke, ale aj tak beries riadne megadavky Lexaurinu, to neni dobre..
Toho frontinu si vzal minimalnu davku v porovnani s Lexaurinom.

Mimulus

Presne si to vystihla ale je to len obyčajný strach z takýchto ľudí. Je to niečo ako vedomé nepripúšťanie si takého človeka k telu za žiadnych okolností napriek tomu že ho môžeš mať rada. Viac sa bojíš toho čo sa stene s Tebou ak by to nezvládol on a ty by si ho náhodou nebodaj ľúbila!!! Je to obyčajné sebectvo a pokrytectvo!

kv

Mimulus co si sa nemylil ? sak som ti povedala ze poznam. a hnusna som preto na vas lebo ako muz by si mal byt pre tvoju manzelku oporou a ne vyplakavat kvoli depresii a vypisovat na nete kraviny