Zubne implantaty

Príspevok v téme: Zubne implantaty
Stally

Zdravim!
Mam zuby v horsom stave. Popraskali mi od nosenia strojceka, plus sa pridruzil nejaky ten kaz. Chcela by som sa preto opytat na Vas nazor, ale hlavne skusenosti s implantatmi. Mate ich niekto? Ake mate z nich pocity? Su ako vlastne zuby, alebo je citit rozdiel? Vdaka za vsetky nazory, skusenosti :)

Dara05

mate59 mohol by si mi prosim povedať odev Čechách na akej klinike a u akého zubára si si nechal ty robit implantáty? Čaká ma pomerne veľký zákrok, chyba mi kosť a hľadám dobrého odborníka. Bola by som ti velmi vďačná.

alijah

Ahojte,
mate59 a asi nie, mohli by ste mi prosim Vas napisat na mail, ze ku komu teda neist a ku komu ano? Tiez nad tym rozmyslam a presne viem o com vravite, ze na toto si treba vybrat naozaj dobreho implantologa, ale kedze s tym nemam skusenosti, tak by som si radsej dala poradit ku komu ist a ku komu nie.
Dakujem.

kubrak

mna by tiez zaujimalo meno toho "sikovneho" implantologa z BA a toho naozaj sikovneho z Ciech. Ak mozem poprosit poslat mena na moj email kubrak@azet.sk. Dakujem

0vecka

2 asi nie a co je na tom tazke implantovat zopar zubov???? to predsa nieje ziadna veda a tiez to akoze 40 rocny ubar nema sajnu? ja beriem ze niekto kto to robi 2 roky este nemusi vediet co a ako ale radsej schopny 35 rocny ako nechopny 50tnik...