Ako jej to dokazat?

Príspevok v téme: Ako jej to dokazat?
Smagdal111

Dobre rano, vyrozpravam sa vam s urcitym pribehom, kvoli trapeniu ktoreho potrebujem rady ako dalej, pretoze ma to moze casom znicit uplne. Vopred vam vsetkym, ktori sa zapoja dakujem za cenne rady a informacie.

Mal som dva roky priatelku, ktoru som povazoval za pravu Lasku a ktoru aj dodnes povazujem za pravu Lasku i ked nie sme momentalne spolu. Neboli sme nejaku dobu v kontakte a povedal som si, ze sa jej skusim neozyvat a neprihlasovat sa na moj ucet na inej socialnej sieti. Medzitym som si predtym urobil ucet na facebooku o ktorom nevedela a mal som tam kamaratku s rovnakym menom ake ma moje dievca, dal som jej jediny komentar na fotku a to v zneni, ze je zlata, nic viac som k tomu nenapisal a nic viac nebol dovod si mysliet. Ludia, ide o to, ze mi moje dievca napisalo i ked viem, ze niekoho ma a ani netusi ako ma s tym trapila, ked si davala na socialnej sieti, ze ma vazny vztah a davala tam zamilovane statusy, ti ktori take nieco prezili vedia so mnou sucitit. Ked povazujete niekoho za pravu Lasku i ked viete, ze mu to nemozete znovu povedat. Nejakou nahodou ma nasla na tom facebooku, nahodnym si prezeranim priatelov mojho kamarata, nasledne mi napisala, zacali sme znovu komunikovat, obvinuje ma ze som sa s nou stretaval a ze s nou mam nieco ovela viac ako nez jej len pisem, ale nie je to pravda, odo dna kedy sme sa rozisli som sa na vztah s nijakou necitil ale co je dolezite? Ze som ho nechcel, tak preco ma upodozrieva s toho, ze s nou nieco mam, ked to nie je vobec realne?

Vycerpal som vsetky moznosti ako jej to dokazat, preto sa z velmi skleslou hlavou obraciam na vas, beriem ju ako pravu a chcem sa s nou po novom roku stretnut a nie je v tom nijaky podraz. Ale pomozte mi prosim vas, co pouzit alebo ako jej dokazat naozaj skutocnu pravdu? :(

Leela333

Smagdal, každý má na to iný názor. Romantici ako ty veria v pravú lásku, no ja som skôr realista. Pravá láska neexistuje, pretože ty sám si vyberáš človeka, s ktorým stráviš zvyšok života. A ani to ti nezaručí, že to s tým človekom nestroskotá. Láska nie je nič viac, než chémia a zaľúbiť sa človek môže vždy a dokonca do takmer kohokoľvek. Toľko k tvojej otázke.

A čo robiť v jej prípade? Nuž z toho čo si napísal (aj keď dosť chaoticky, takže dúfam, že som tomu dobre porozumela), by som sa na ňu vykašľala. Ona nemá právo ti vyčítať, aj keby si sa s tou babou stretával - veď predsa nie ste spolu a ona už má iného, nie? Vidno, že je buď nezrelá, alebo nevie, čo chce.

mellisa

Smaragd11- a čo vlastne chceš poradiť? Veď keď tak sa s ňou stretni a povedz jej to otvorene čo k nej cítiš. Nie tu sa vyplakávať na fóre. To môžeš do nekonečna. Ak nič nepodnikneš, nič nezískaš.

luminka228

A predpokladam ze ty si robil toto iste I jej ci sa mylim? Ja tiez sudim podla vnutra ale nie vzdy staci len srdce, treba mat aj adekvatne spravanie voci tomu druhemu

Smagdal111

Nakolko sudis cloveka len podla obalu? Preco sa napriklad ako clovek nepozeries na duzinu, vnutro, jadro, to co z neho sala a vyzaruje? Vari skryva zly vonok len to zle? Nie je to pravda. Ludia sudia na zaklade nepodlozenych informacii a nedostatocnych informacii o problematike...

Smagdal111

Mali by sa pozerat aj na svoje chyby ako vravis, pretoze nikto nie je dokonaly, a ten co sa za dokonaleho povazuje je sam nicim. Ide o to, ze ludia si nestihnu vcas uvedomovat, coho sa dopustaju, niekedy moze byt neskoro.

luminka228

Prv by sa mali ludia pozerat na samych seba a potom riesit druhych, najprv sa treba pozriet akych chyb si sa dopustil ty vo vasom vztahu a hlavne pozriet sa na tvoju doveru voci nej a potom treba sudit druhych, nemyslis?

Smagdal111

Priznavam, ze som dost ziarlil ked napriklad doucovala nejakeho chalana, alebo si isla niekam s nejakym sadnut, ale to je opodstatnene nie? Ako vravite Laska je o dovere, ale pocas lasky sa ludia dopustaju chyb, ktore neskor mozu lutovat. Laska uci aj odpustat, aj o tom to cele je, nie je to len o dovere. Dolezite je porozumiet. Nemyslite?