Pomoze hypnoza pri chudnuti?

Nikita111111

Maggy má pravdu, chudnutie hypnózou je blbosť!!a samozrejme prišlo to z Ameriky :)možno pomože človeku schudnúť, ale rozhádze mu celý organizmus. Schudnúť sa dá len pohybom a jedením ( nie žraním ). Sú aj emocionálny jedáci, čo zajedajú stres alebo rôzne emócie, ale s tým sa nedá nič robiť.

Magy

erickson, skvela rada, naozaj. :DDD
hypnoza ma prave pri chudnuti najmensi ucinok, pretoze hypnoza posobi najme na psychicke zavislosti (z tych najhorsich je to napr. alkoholizmus, narkománia, fajčenie), pricom terapie treba opakovat, casom sa ucinok posthypnotickych prikazov vytraca.
chudnutie ale medzi zavislosti nepatri. je to stav metabolickej (ne)rovnovahy medzi prijmom energie a vydajom, co v drvivej vacsine pripadov znamena PRAVIDELNY A INTENZIVNY POHYB. toto s hypnozou nespravis. to musi clovek mat trvalu chut sportovat, hybat sa, cvicit. aj hypnoticka terapia, ktora by nutila pacienta cvicit, by sa musela pravidelne opakovat - a tam prichadzaju vedlajsie ucinky, pretoze v hypnoze dostava pacient prikazy z principu opacne, ako je jeho prirodzena vola.
preto sa doporucuje riesit hypnozu len so skusenym odbornikom a aj v takom pripade ju pouzivat bud len ako podporny prvok k primarnej liecbe, alebo ju obmedzit na minimalnu nutnu mieru.

erickson

Absolútne nesúhlasím s: Magy

Hypnóza funguje, nielen pri chudnutí.
Má obrovské možnosti, len vďaka dezinformáciam a fámam sa na Slovensku málo využíva.
Kľudne sa na to daj.

emancipacia

moj brat sa pocuraval do 17 rokov. po hypnoterapii sa okamzite prestal pocuravat. a stal sa normalnejsi a kludnejsi. a lepsie sa zacal ucit. takze mu hypnoza len pomohla a nie uskodila. zalezi od toho kto tu hypnozu robi. musis ist skusenemu psychologovi nie nejakemu sarlatanovi. pozor na to.

fettsack

magy: to nevadi,mne svitori aj teraz ked som tucna,aj depky mam z toho:((a na hypnozu nezabudnem,keby sa u mna nieco take objavilo,tak budem vedet z coho to je,ale dakujem za varovanie...

Magy

fettsack - nie pribratie namiesto chudnutia, ale depresie, poruchy spanku, ma vidiny, fantomove zvukove prejavy (pocuje zvuky ci hlasy ktore v skutocnosti neexistuju), meni sa konanie...
kedze hypnoza je hlboky zasah do podvedomia a v podstate kaze cloveku robit nieco ine, ako robit prirodzene chce, tak okrem tej cinnosti, na ktoru je hypnoza zamierena, sa vedlajsie ucinky prejavia aj v inych oblastiach. teda tam, kde spravanie a veci menit netreba, alebo nechce. navyse sa tieto skodlive ucinky nezriedka prejavia az neskor a zlyhava liecba, pretoze nemieri na podstatu vzniku tychto problemov (pacient uz zabudol na hypnoticku terapiu, prip. ju nedava do suvisu s tymi novymi problemami), ale iba na eliminaciu prejavov, co je fakticky len zhorsovanie stavu.
takze znova - hypnoza ti mozno pomoze schudnut, ale v hlave to budes mat rozhodene. v kratkosti - budes krasne stihla, ale bude ti svitorit na majak. fasa, nie?

fettsack

to som sa uz pokusala x-krat zmenit zivotny styl jest zdravo pohyb a bla bla ale nikdy to nevydrzim dlhsie ako 3 mesiace a som uplne bez energie podrazdena,nemam rada zeleninu a ovocie musim to jest vzdy na silu a zboznujem sladke a mc donald a som hroozne leniva neznasam sport,preto to dlho s tym ,,stylom,, nevydrzim a potom vzdy pride taky jojo efekt ze ma to uplne odradi som este tucnejsia ako predtym,zacalo to ze som chcela schudnut iba 5kg ale tymito joj efektmi za 3roky mam uz najmenej 20kg nadvahu:( a viem ze dalsi taky moj pokus o zmenu stylu dopadne ako vzdy,a uz nechcem viac priberat,preto vidim v tej hypnoze nadej ze sa konecne zbavim nadvahy a vydrzim to uz navzdy zmenit styl....

majkaaaa

Chudnutie je v dnešnej dobe predovšetkým dobrý biznis. Zdravo a pravidelne sa stravuj,veľa sa pohybuj. Nejedz sladkosti,mastné jedlá. Zvykni si na takýto životný štýl a schudneš bez jojo efektu a budeš sa cítiť naozaj dobre. A peniaze,ktoré ušetríš na kadejakých takýchto šralátánoch,či za iné produkty sľubujúce stopercentné a ľahké chudnutie bez obmedzenia využi na nákup nového oblečenia.