Sex

Opica

Uz len ten vyraz, ktory v prispevku pouzivas - "vyhoviet" nie je uplne spravny.. to ako keby si to mala robit len z povinnosti a nie preto, ze to chces aj ty..

Takze ked to nebudes vnimat ako povinnost a snahu vyhoviet partnerovi, ale budes toc chciet sama, tak vtedy je ten spravny cas.

Leela333

Mimulus, povedala by som, že u vás zlyhala komunikácia a pochopenie. To je trochu iný prípad, než na aký som narážala ja.

Leela333

Stále viac ma udivuje, prečo niektorí považujú manželstvo za takú istú záruku. Akoby ma chlap nemohol sklamať aj keď už budeme svoji ;-)

VST

jednoznacne pockaj. vek nic neurcuje, prveho si budes pamatat navzdy, takze daj to radsej tomu, koho budes mat naozaj rada a on teba

Hanka2318

myslim ze uz podla tvojho veku by si mala zacat sexualne zit, ale je to na tebe, ale uz by si mala byt pripravena, ale riad sa srdcom a ked si uz tolko cakala tak to venuj tomu pravemu :-)

lorinnes

tu nejde o čas ..že kolko je dost..proste ked sa na to citiš..ale 22 je ok..ja by som do toho asi aj išla :)) byt tebou

bella12

wanda30, myslíš si, že to, že priateľ chce sex, je prejavom jeho čistej a nezištnej lásky k Tebe? Ľúbi Ťa tak, že túži zostať s Tebou celý život a hneď by si Ťa aj vzal? Alebo chce sex, lebo tak to chodí vo väčšine vzťahov mladých ľudí, ktorí spolu chodia a spávajú, aj keď nakoniec nemusia skončiť v manželstve. Panenstvo je drahokam, ktorý na svojej milej vie oceniť naozaj ten pravý milujúci muž. Ak ho raz odovzdáš niekomu, kto si ho nebude vážiť a možno o pár mesiacov bude s inou, nebudeš ho môcť ponúknuť tomu, kto by si ho vážil a preň Ťa obdivoval, tomu, kto by sa stal Tvojím manželom a otcom vašich detí.

Čo sa týka doby chodenia, 4 mesiace je veľmi krátka doba, aby si niekoho spoznala tak, že by si mu milovaním vyznala, že sa mu úplne odovzdávaš a chceš patriť iba jemu - lebo o tomto je v skutočnosti sex. Nie zábava a skúšanie, či si vyhovujeme, ale záväzok voči tomu druhému, ktorého som si vybral ako svojho životného partnera. Chce aj Tvoj priateľ prijať taký záväzok voči Tebe? Ak Ťa naozaj miluje, nebude na Teba vyvíjať nátlak, ak Ťa miluje, počká aj do svadby. Nenechaj sa dotlačiť do niečoho, čo sama nechceš a prečo by si si prestala vážiť samu seba aj jeho.