Výška

Lulita

na to recept nie je, je to geneticke, len vo velmi malo pripadoch je to chybou v hormonoch, vtedy sa beru, ale na to su specialne testy, ak by si bola rovnako mala aj v 15 chod za dr. sa poradit

olivienka

tak meter osemdesiat mať asi nebudeš (aj keď, kto vie :)) ale rásť ešte určite budeš. a ovplyvniť sa to nedá, jedine že by si si dala spraviť také to že sa zlomia nohy a postupne sa naťahujú... a potom sa to nechá zrásť :D to ale až keď budeš dospelá ;)
ale vážne, rast je veľmi individuálny, záleží hlavne na genetike. moja sestra keď išla na strednú, bola asi najvyššie dievča v triede, mala 168 cm, ibaže potom už skoro vôbec nerástla (už len 1 cm). a polovica jej spolužiačok ju ešte prerástla, aj také, čo boli pôvodne od nej o hlavu menšie.

LILIII

ano ,ta vyska si myslim je ok ..... mna v triede prezyvali zirafa som to brala ako totalnu dohonestaciu mojej osoby (v tom case) :D ,nastastie som sa sekla v raste u cisla 174 ,takze v tvojom veku je to ok ;)

Grand Husky

Preboha len necvič sama doma, viac si uškodíš ako polepšíš a navyše keď si myslíš, že ti to pomôže narásť

LILIII

tu pomoze len stredoveku sudnictvo a tzv. skripec ...... ale nie len zartujem ,ale take caste natahovanie sa ... to by hadam pomohlo