Návšteva zubára

M 25

ja mám tiež najdrahšieho u nás v meste, ale je aj najlepší, najlepšie recenzie na neho boli ..
trhal mi zadnú stoličku, na dva krát, dlátoval, rezal, proste nie a nie ho dať von :D - cena 80€

potom mi robil predné dva zuby, ani neviem, čo všetko, -cena 110€

ale tie peniaze nelutujem, lutujem akurát to, že som nešla k nemu skôr ..

a aj gynekologa mám súkromníka napríklad :D

orchidejka

ja nedam dopustit na sukromnikov, zuby mame len jedny a predsa pekny usmev a zdravy chrup za to stoji. Na kadecom insom by som setrila a aj setrim :D ale na zuboch nie.
Ak mozem tak priblizne narctnem sumy lebo presne neviem ale za taku strednu bielu plombu sa u mojho zubara plati tak cez 50€. Z toho cca odhladom cez 10€ preplaca poistovna..takze vysledna suma co by som platila je okolo 40€ ale tie ceny su fakt individualne. Ja mam asi jedneho z drahsich zubarov tak preto take sumy. Inak dobreho zubara spoznate podla toho ze ma vela pacientov a novych uz nechce brat lebo sa im nema kedy venovat :)

portas25

no jo, ja tiež nemám dobré skúsenosti so školskou zubárkou, preto som vlastne zanevrela na zubárov a mám problém sa k nim dokopať ísť; ale keď tí súkromníci sú riadne drahí, štátni sú predsa lacnejší

Mimulus

M 25 má pravdu. Aj ja som mal podobný problém ale s Našou školskou zubárkou. vtedy mi skoro odhnila časť sánky. Odvtedy chodím ku súkromníkovi, no jedna malá rada. Nie je súkromník ako súkromník. Hľadaj tých dobrých.

lost

U sukromnika od 40 do 120 eur.. (mozno aj viac, ale to je skor vynimka ako pravidlo), ale zalezi u akeho, kde, aky kaz a podobne..
Ale priemerne som za kaz u sukromnika zaplatil tusim ze 60eur..

Poistovne nepreplacaju kaz, ani ak by si mal preventivku v roku 2012 ???

philips

Keď ja som bol prvýkrát v živote u zubárky (mal som dva mesiace do 15), tak som platil 7€ a sedel som tam pol hodinu...