Antikoncepcia Belara

Príspevok v téme: Antikoncepcia Belara
dadka286

Ahojte,

chcem sa spýtať či máte skúsenosti s antikoncepciou Belara? Predpísal mi ju gynekológ a mám ju začať čochvíľa brať. Ale po prečítaní rôznych diskusií ohľadne Belare mám strach ju začať užívať, ale uvedomujem si, že asi na každého pôsobí inak. Najviac sa bojím že by som nejako veľa mohla pribrať alebo nejakých veľkých výkyvov nálad:).Lebo tie mám aj bez toho:). Máte niekto skúsenosti? Či už pozitívne alebo negatívne? Vopred ďakujem za rady a info :)

elizme

Ahoj, ja užívam Bellaru už niečo vyše roka a som spokojná. Nepribrala som, ani neschudla, len sa mi trošku zväčšili prsia, na tento vedľajší účinok sa však nemôžem sťažovať. :D Možno zo začiatku som mala trošku zmeny nálad, ale to sa upravilo behom mesiaca alebo dvoch do normálu. Pleť som mala aj pred tým bez vyrážok ako aj teraz, tak tento účinok nemôžem zhodnotiť. Každopádne je to aj tak individuálne :)

TinaLee

Ahojte,chcela by som sa na niečo spýtať :) Bola som u gynekologičky v 3. deň po menštruácii lebo som chcela antikoncepciu, gynekologička mi povedala že mám brať túto antikoncepciu od 3.pirule kedže som bola 3.deň bez menštruácie tým pádom ju mám brať už len 18 dni.Moja otázka znie či po 4. už antikoncepcia účinkuje a teda nezostanem tehotná kedže som mala nechránený pohlavný styk. Za všetky odpovede ĎAKUJEM! :)

esteri

ja som belaru brala pol roka, celkom mi sadla, plet bez vyrazok, ani som nepribrala, len mi nedrzala dobre cyklus kedze je pomerne nizkohormonalna. tak som vymenila za jeanine a to bol horor. po 5 mesiacoch som bola tak psychicky zdeptana ze som mala pocit ze uz nikdy nebude lepsie. uvedomila som si ze je to strasny sajrajt, ale chapem zeny ktore ju beru. je uz nemozem :/

Clooe

Ahoj ja ju berem 2 mesiace a zatial som s ňou spokojná, ja som si tiež prečítala aj nejaké zlé skusenosti ale viac ich bolo dobrých :)

črevo

Ahoj,

ja som belaru uzivala 4 roky bez prestavky a bola som s nou velmi spokojna. Nepribrala som vobec, skor schudla, plet bez vyrazok. Teraz mi zacali viac vypadavat vlasy, ale to nie je podla mna z toho,ale zo stresu.