Som staromodna , vraj z inej doby , ale nesúhlasím ..

Príspevok v téme: Som staromodna , vraj z inej doby , ale nesúhlasím ..
Teekane

Dobrý večer ,
len tak mi vrta hlavou spýtať sa ako u vás začína nejaký vzťah , ako je to zo strany muža , či sa snaží , sám sa ozýva , občas niečím prekvapí a podobne .
Ja neviem , raz som mala priateľa , ktorý mi nosil ruže , písal mi ,keď som mu chýbala , nebál sa prejaviť mi city ... ale potom , keď som mala nejaký ten vzťah ,tak už žiadny taký nebol . Nechcem porovnávať , ale aj teraz som chvíľu s jedným randila a keď sme boli spolu vonku , tak to bolo skvelé , ale inak mu nenapadlo ozvať sa , poslať peknú sms , ledva sa rozhýbal na stretnutie .

Nehovorím , že si zakladám na ružiach a neviem čom . A nehrám sa na nedobytnú , ale nemal by sa muž viac snažiť , keď chce nejaké dievča - ženu získať ? Veď aj sms poteší , že na nu myslí ,alebo čokoľvek .

Mám pocit ,že dnes ešte aj keď sú vzťahy aj cez net , resp . že si tam píšu , tak padajú aj stretnutia , veď si píšeme nie ? Že proste akoby sa tam to randenie preskočilo ...
Alebo to celkové spoznávanie sa mám pocit , že veď načo ? Tiež mi bolo povedané - že budem pannou do staroby , že som asi lezba , keď som nechcela sex po dvoch mesiacoch a to sme spolu síce už boli pár , no vždy spravil niečo ,čo ma odradilo a pod.

Ja neviem , to som moc náročná , keď by som chcela normálneho chalana ,ktorý by mi dal najavo ,že má záujem a stávili by sme čas spoznávaním sa a postupne možno boli pár ,kde by už sex bol atď ..
Mám pocit ,že každý cúvne , keď mu poviem ,že sex nechcem hneď a podobne .

OZD

hanblivost je strach,že ta niekto zraní.Ked natrafíš na niekoho komu začneš doverovat že nezraní tvoje srdiečko,tvoje city,tak hanblivost začne ustupovat,nikto nechce byt citovo zranený,je to zlý pocit,tak sa radšej držíme stranou,to je tá hanblivost,všetci sme zranitelní,to len niektorí vyskakuju aby to zakryli.jedno dievča nevedelo pred druhými nikdy normálne rozprávat,vždy koktala,iba pri mne zbadala že hovorí normálne.Ked sa ma spýtala či jej čarujem,povedal som jej že ,,Nie,iba si vycítila,že ja ta nezraním nech povieš čokolvek a akokolvek...lebo nepotrebujem druhým ubližovat."papa

Sejla

Prečo by ti mal chlap písať sms, že na teba myslí, keď na teba nemyslí? :D
A to, po akom dlhom čase si dáte "sex", je len na vás, nechápem prečo by chlap mal chcieť od začiatku a žena nie, či ako? Osobne, o chlapa, ktorý by sa so mnou hneď vyspal bez problémov, rán vstal a život ide ďalej s vyprázdneným zásobníkom, o takého by som ani nezakopla. Nieto ešte hrať na neho nedobytnú krásnu ľadovú kráľovnú so skrytími znakmi divej sexuálnej dračice, s dokonalým outfitom, svietivým leskom na pery, ktorý kričí "tieto ústa robia najlepšiu fajku na svete", vypchatou podprsenkou a lacnými šteklami aby sa jeho urodzenosť zo mňa porala a chcela ma "LOVIŤ".... boha takéto hry na myš a mačku sú vtipné.
Takže najskôr treba nájsť chlapa, ktorý sa nepredáva ako nejaká šlapka, počkať si na správnu chvíľu, kým nie sú vaše mysle nadopzemsky zosynchronizované a vaše duše vermírne prepojené tak, že ste (obaja) pripravení(a nech už sa toto stane za individuálny časový úsek) na nepríčetný živočíšny fyzický akt :)

kafe

"len som mala vždy pocit , že dávam viac lásky ako mi bolo dané" Neni dobré byť sebec, rovnako ako neni dobré sa veľmi rozdávať. Ak cítiš, že dávaš viac, tak trochu uber, lebo chlapi veľmi ľahko zlenivejú a začnú len prijímať všetko čo žena z lásky dáva. Ale skôr to vidím tak, že tie vzťahy jednoducho neboli "ono". Príde to, uvidíš :)

Teekane

Kkaffik - Hm , snáď aj takého niekedy stretnem , teraz skúsim byť chvíľu sama , po poslednom sklamaní sa nemám chuť do niečoho hrnúť , vždy to bolo o tom istom , teraz ma už nebaví skúšať .
K tej poslednej vete - O to som sa vždy snažila , len som mala vždy pocit , že dávam viac lásky ako mi bolo dané . Vždy som tu pre priateľa bola , snažila som sa ho chápať , pomocť mu , čokoľvek ... Len však v úplne prvom vzťahu som cítila ,že som pre neho výnimočná , to ako sa na mňa pozeral ... Snáď to ešte príde :)

kafe

Teekane, nie si moc náročná, len vieš čo chceš. A to je dobre. Toho sa drž. Je stále dosť skvelých chlapov, viem to, lebo som ich stretla. A aj keď viacerí nemali o mňa záujem, jeden sa predsa len našiel. Proste ver tomu, že nájdeš presne takého akého hľadáš. Ale nezabúdaj, že NEtreba len hľadať, ale aj BYŤ tým správnym partnerom pre druhého.