Nevyznám sa v nich

Príspevok v téme: Nevyznám sa v nich
Bon-prix

Ahojte baby ,
Ani neviem na čo sem píšem , možno kvoli tomu ,že som naštvaná :-) . Randila som s jedným chalanom , bolo to super , rozumeli sme si , trvalo to asi dva mesiace , sex nebol, ten som nechcela . Naposledy ,keď sme sa stretli , tak otravoval ,že čo mi o ňom povedala moja teta ( taká klebetnica , neberiem ju vážne ) . Tak som mu povedala , že ona povedala niečo o jeho bývalých vzťahov a že vraj je záletník . Povedala som to s úsmevom , že nech to neberie vážne a kašle na to ,že ja som sa na tom tiež len pousmiala , no bol iný. Až do konca stretnutia sa mi takmer nepozrel do očí a začal splietať ,že sme kamaráti a dal mi pusu síce na pery ale chladnú ... Prišlo mi z toho smutno , pretože predtým bol vždy iný .
Doma mi písal ,že sa ospravedlňuje za jeho správanie , vraj dá pusu už len dievčaťu , s ktorým bude vo vzťahu a znova podotkol ,že nevie či ja to beriem ako vzťah , že on pokial sa nepoive - že áno sme pár ,tak pár nie sme . Že sme kamaráti , povedala som mu ,že ja sa s kamarátmi nebozkávam a nejdú mi do nohavičiek , že ho nechápem .

Že to čo je medzi nami ja nazývam randenie . Mám však pocit , že nemá záujem o vzťah , i keď to občas načrtne , akoby sám nevedel čo chce a tiež mi vrta v hlave ... povedal ,že len potrebuje čas po dlhom vz´tahu , ale mám pocit ,ako by bu´d z toho ešte nebol vonku alebo sa bál ,že sa zraní .

Včera na nete dal na pokeci - že ktorá s ním pojde na čaj . Ozvala som sa , že na mna nemá čas ,ale na inú by si našiel , ale to vraj kvoli tomu , že ide do xy mesta lekárovi a bude dlho čakať na bus .
Vraj v tom nič nieje .

Neviem či mám teda kašlať na to a skúsi´t byť jeho kvázi kamarátka ( i keď to asi neviem ) alebo ho vymazať s tým , že ja jeho kamarátka niesom , že ma nemal ťahať za nos ....