Bradavky

Príspevok v téme: Bradavky
AssKa

Ahojtee mam 17rokov a tjež mam problem smojimi kozami :D už tu bolo vela takych tem ale predsa chcem aj ja jedn u založiť kedže mam problem :D
no takže moj problem je taky že mam plochu bradavku a okolie bradavky asi sa to vola areola alebo ako..
tak tú areolu mam strašne taku vypulku alebo ako to nazvať ako keby bola napuchnuta a bradavečka zmizlaa :D he :D ked mi je zima tak samozrejme mam krasne prsia aj bradavky .. ale ked nie tak sa zane hanbim a tjež sa hanbim vyliect aj pred chlapcami a tak mala som priatela 8mesiacov a rpedsa niesom už male dieta a proste hanbila som sa no..
a este ktomu mam aj chlpy na prsiach nieje ich vela ale su čierne zvyknem ich sem tam vyrthnuť pinzetov.. ale najviac ma trapia tje bradavky a ta areola.. myslite že keby soom si dala piering tak by som tam tu bradavku mala stale alebo čo mam robiť :)))
prosím vás pekne dajte sem nejaku radu alebo nječo :))

Lulita

tvojproblem sa vola vpáčene bradavky, si na to zvykni, v porodnici s tym boli nejake zeny, im davali klobuciky na kojenie, inak ziadny problem nemali, chlpky si vytrhni pinzetou, urcite ich nemas kopec

Magy

asska - po slovensky sa to vola prsny dvorec. ;)
mimochodom, tvoja hanblivost vychadza zjavne z nevedomosti.
pokial nemas vylozene nejaky brutalny esteticky alebo funkcny defekt (napr. extremny rozdiel vo velkosti prsnikov), nie je dovod sa hanbit za to, co je jedinecne a prirodzene. a pokial by sa ti nejaky partner vysmial, tak to nema v poriadku v hlave.
aky by malo vyznam sa mu smiat, ze ma nejako zakriveny penis, alebo nerovnake semenniky? nie sme dokonali, sme ludia, nie dvojeurove mince, ktore musia byt jedna ako druha.
chlpky sa daju odstranit aj trvale elektro-, laserom, ci fotoepilaciou, treba sa len informovat v kozmetickom salone.