Problém ako vyžiť

Príspevok v téme: Problém ako vyžiť
danielka

neviem či dakto ma taky problém ako ja....mam 19 rokov som epileptička ale cítim že moje telo sa rozpada na márne kusky.mám strašne silne depresie už od včera.Všetko sa začalo dňa 4.1.2013 o 11:00hod Môj otec ma zbil a to tak že som dostala otras mozgu a zrejme aj oslepnem na ľavé oko ....moja mama ho udala na policiu teraz je vo väzeni. Lenže Naš problém je tu mama je po operácii oboch bedrových kĺbov čiže ma poloviční invalidný dôchodok a otec bol jediným živiteľom našej rodiny bojim sa ako to s nami dalej bude pokračovať aj ked otca potrebujeme nechcem aby sa vrátil lebo sa Nam vyhráža smrťou.a zo 100 Eur sa nedá vyžiť ešte ked mate doma 7 ročne decko a priateľa.... ktorého tiež nepravom rodičia vyhodili z domu...a treba vam jesť,piť,obliekať sa, umývať sa a platiť byt.pomôžte my prosím vas danielka

Marek_123

Skuste kontaktovat niektoru z tychto organizacii. Maju urcite vela skusenosti s podobnymi pripadmi a budu vediet pomoct. mamy.mamam.sk

Magy

mila zlata danielka.
nebudem ti tu mazat medove motuzy popod nos.
to akeho mas otca, za to nemozes ale s tym ja ani nikto z tohto fora nespravi nic. to najlepsie co mozete spravit je zariadit, aby k vam uz nesmel. vzhladom na zdokumentovane zranenia a vyhrazanie to bude najmensi problem.
to ze mas epilepsiu je tiez smutne, ale da sa s tym zit (zalezi od urovne, frekvencie zachvatov a toho, ake cislo mas namiesto X na konci diagnozy G40.X), dokonca sa casto da aj pracovat.
to ze mas dieta a priatela, ktory zije zrejme u vas alebo kde, je uz cisto vas problem a z toho nemozes obvinovat nikoho.
mamka je na polo-invalidke, ale znizena pohyblivost neznamena nemohucnost a uz vobec nie dusevnu.
pochybujem, ze 7r. slecna je tvoje dieta, ale aj keby, tak mamka sa dokaze o nu postarat a ty s priatelom mazajte pracovat!
podla fotiek na azete sa ROZHODNE nemate tak zle, ako to tu vykreslujes, a aby si tu musela knucat o pomoc, ktoru si navyse ani nespecifikovala, aku chces. psych. podporu? financnu? mame tvojho otca zmenit? najst za teba pracu?
zivot sa s tebou mazlit nebude a to, co ukazujes sama m4.aimg.sk ukazuje on tebe ;)
bez urazky.

Larita

Ako odbornu pomoc mam na mysli aj psychologa, odborneho poradcu pre deti v nudzi, ktori dieta nasmeruju...
Radit sa na internete o takomto zavaznom probleme je dost zlozite,okrem toho nevieme o tom pripade nic, takze treba to rozobrat...
A na prvom mieste treba aj tak riesit tu epilepsiu, co sa riesi liekmi.

Kvety zla

larita precitala si si viac ako len prvu vetu?
danielka, bola si u lekara po tom ako ta otec zbil? to ze oslepnes mas od lekara alebo si to len myslis?
nepises ci studujes, alebo nieco robis... pretoze ak nerobis nic tak si najdi pracu, rovnako aj tvoj priatel. nemozete predsa chciet od mami aby vas uzivila vsetkych sama. a to ze mas epilepsiu je sice nestastne, ale epi ma kopec ludi a pracovat s nou mozes.
ak studujes tak si aspon najdi brigadu.
otca vylucte z rovnice, uplne, neratajte s nim - ak sa s mamou rozvedu, bude musiet platit vyzivne na tu malu. ak nie je tvoja. ale to by si musela otehotniet v 11.