Bolest hlavy

mima.0

Fotku netreba. Ja len či ťa nebolí na dotyk zrovna to znamienko lebo môže to súvisieť s tou bolesťou hlavy ale aj nemusí.. Za vyšetrenie nič nedáš ale nemusíš sa zasa obávať nejakej rakoviny ako si väčšinou každý hneď myslí že ju má.. ja by som iste šla na vyšetrenie na tvojom mieste, lekár najlepšie posúdi a ak sa to aj týka toho znamienka tak by si ho mal dať radšej vybrať lebo to neni sranda, báť sa nemusíš to ti predsa umrtvia.:) A mal by si pocvičiť aspoň tú chrbticu trochu, možno tá bolesť potom prejde. Na cviky na chrbticu nepotrebuješ ísť ani do fitka.

penko55

nie tvar nezmenilo iked vyzera dost cudne ,ja sam si nan nevidim ale je akoby rozseknute na polky prilozil by som aj fotku ale mam dlhsie vlasy a velmi to nieje na fotke vidiet ... Rozmyslal som aj ze by som si ho dal odstranit ale z nemocnice mam strach :D A co sa tyka cvicenia nejak nemam cas ... :)

mima.0

A nezmenilo to znamienko tvar alebo farbu? keď si okolo neho jemne postláčaš tak ťa to nebolí? alebo na dotyk? No môže to byť zo skoliózy, mal by si pravidelne cvičiť :)

mima.0

A bolí ťa to akoby na povrchu, či je to ako normálna bolesť hlavy, migréna iba lokalizovaná na temene? opíš trochu tú bolesť, či to je spojené aj so svrbením, alebo pulzujúca bolesť,.. Môže aj nemusí to byť kvôli tomu znamienku, hlava na tom mieste ťa môže bolieť aj z krčnej chrbtice. Ale mal by si prekonať strach a zájsť za lekárom. báť sa treba chorôb nie lekárov..