správanie bývalého

Príspevok v téme: správanie bývalého
marcy

ahojte, mám problém ktorý ma trápi. Mám 21 rokov. Pred mesiacom som sa rozišla s chalanom, s ktorým som chodila mesiac /má 22/ Bol to moj prvý aj v sexe. Náš vzťah bol v pohode, aj keď mi všetci vraveli, že on je divný, ja som ho mala rada a chcela som pokračovať. Potom mi zrazu v jeden deň napísal, že sa chce stretnúť a rozišiel sa so mnou. Povedal, že sa tak rozhodol zo dňa na deň, ja som rozchod brala v pohode a povedali sme si, že zostaneme kamarátmi aj naďalej. Potom som ho parkrát stretla a vždy sa pozdravil, lenže teraz sa začal správať veľmi divne./nenapísal mi ani na moje narodeniny/ Behom jedného dňa som ho stretla asi trikrát a ani raz sa nepozdravil, i keď ma videl. Raz ma videl a dokonca si vybral inú cestu, len aby sme sa nemuseli stretnúť. Nikdy som mu nič nespravila, nechápem aký má na to dovod, trápi mato, lebo neviem prečo sa takto správa ! Moji kamaráti mi hovoria aby som naňho zabudla /už k nemu aj tak nič necítim/, ale toto mi stále vŕta hlavou. Vedel mi mi niekto jeho chovanie vysvetlit?

aaa21

podla mna to bude tak ze spociatku sa ti zdravil zo slusnosti, aby sa nepovedalo ale uz chce mat od teba asi pokoj.taketo spravanie je bezne medzi byvalymi a kedze on ti dal kopacky je to dost pravdepodobne.aspon ze mal tu slusnost a zdravil ta aspon nejaky cas.stava sa to nic si z toho nerob a kasli na neho:-)

lola3

nooo... ja som mala chalana 7 mesiacov..a presne ako tvoj chalan v jeden den som mu napisala ze je konec z nicoho nic...doslova sa mi na nom vsetko zhnusilo..takze ako ten tvoj byvali aj ja by som si radsej zvolila inu cestu ako ho stretnut ...