Tehotná či psychická porucha?

Príspevok v téme: Tehotná či psychická porucha?
bojimsa.sk

Ahoj.Tento príbeh nieje žiaden fake ani nič podobné,som normálne dievča,ktoré to skutočne zažíva.Volám sa Natalia a mám 12 rokov.Ja viem,mnohí si pomyslia,že som mladá a neviem aké blbosti,no ja naozaj potrebujem radu.Menštruáciu mám už 2 roky,doteraz bývala pravidelná,nevynechala som ani jeden mesiac,a bývala v skoro rovnaký deň(15.).No tento mesiac mi menštruácia začala dosť meškať (vynechala) a ja sa strašne bojím,aj keď to možno je psychická porucha.Sex som ešte nemala,dokonca ani nič čo sa ho týka a s chalanom som sa ešte ani poriadne nebozkávala.No poslednú dobu som bola dosť nadržaná tak som sa spravila rukou.No odvtedy mi mešká menštruácia a strašne sa bojím.Mama sa tiež čuduje,no ona si z toho len uťahuje.No ja sa bojím,že budem musieť ísť ku gynekológovi a tam zistia že som tehotná.Aj keď už mi mnohí ľudia,fóra atď. povedali,že tehotná byť nemôžem,a na chvíľu ma to upokojí,no potom pocítim nejaký tlak(kopnutie) v podbrušku a opäť sa začnem báť.Ja naozaj neviem prečo sa takto cítim. Prosím poraďte mi,som z toho úplne zúfalá.Po nociach rozmýšľam nad smrťou,pretože ma stále prenasleduje tá istá myšlienka. Prosím pomôžte mi!!:(

bella12

bojimsa.sk, ako tu už bolo povedané, nemôžeš byť tehotná. Nech by sa Ti zdali Tvoje úzkostlivé myšlienky o tehotenstve akokoľvek možné a pravdepodobné, stále zostávajú len nezmyselnými. Pokús sa si ich nevšímať a nekontroluj sa, lebo aj tak tehotná nie si. Ak sa Ti to nebude dariť, tak je možné, že máš obsesívne myšlienky, a Tvoj problém je psychického rázu.

pan d. - nič nie je dopredu dané, nikto nemá svoj osud dopredu určený, každý má slobodnú vôľu, a tak sa sám rozhoduje. To však nemení nič na tom, že Boh ako vševediaci už dopredu vie, ako sa kto slobodne rozhodne. Pán však chce všetkých do jedného v nebi.

pan d.

Stale sa hovori o tom, ci Boh existuje alebo nie. A nestaci len logicke myslenie? Napr. desat Bozich prikazani by clovek isto nevymyslel alebo niektore veci, ktore spomina Boh v Biblii ludsky mozog nevytvori. Nie je to len o zazrakoch.
Ani sam neviem, ci mam verit alebo nie:)

Iba Katka

Pan d. je veľmi jednoduché vysvetlenie, prečo v biblii nie sú dinosaury. V dobe, keď bola písaná sa netušilo, že existovali

pan d.

Len neviem, preco sa v nej nespominaju dynosauri:) Vsak jestvovali, do vedci na beton dokazali a zili niekolko milionov rokov:)
Potom napr. su zaujimave grecke bajky, v ktorych sa bohovia zahravali s ludskymi osudmi.
Napr. take hriechy. Preco su az tak podstatne pre spasu??? Nie je to len taka hra Najvyssieho??? Asi sa velmi nudia. Pritom kazdy clovek je hriesny a vsetci chcu ist do neba, ale vyvolenych len len niekolko tisic. A ako to Boh vie povedat dopredu??? Na co je to vsetko dobre, ked vsetko je uz vopred dane? Same paradoxy...

PoPotvorka

kto podla teba stvoril svet ? Boh ? tak ja neviem ci je v Biblii napisany postupny vyvoj zivota ,alebo .... proste ziadny navod nic :D
jednoducho prd a bolo svetlo ,ved nie je to primitivne ?
dobru noc

mellisa

Dobre, nechajme to tak, tu nemá význam Vám niečo dokazovať a vyvracať Vaše bludné tvrdenia, veď napokon sa o pravde presvedčíme po smrti. Dobrú noc prajem!

pan d.

Podla mna sa nase mozgy podobaju svojou cinnostou na aktivitu celeho vesmiru. Alebo mozno som uz len paranoidny:)))

Magy

osobne si vsak myslim, ze toto NIE JE tema vhodna na rozoberanie osobnych nabozenskych postojov a nazorov. navrhujem presunut debatu do www.zdravie.sk alebo www.zdravie.sk pripadne hocikde inde do tem v kategorii nesuvisiace so zdravim.