Mapy na jazyku a afty

Príspevok v téme: Mapy na jazyku a afty
matat

Už asi mesiac má môj 3 ročný syn opakujúce sa problémy s aftami v ústach a červenými až bordovými mapami na jazyku,presnejšie na jeho okrajoch a špičke.Vyzerá to ako \\\"vyžraté\\\",boli sme s tým aj u lekárky,ktorá nám kázala afty potierať Tantum Verde,a mapy sú vraj z inhalovaného lieku Flixotide.Syn je alergik a astmatik.Afty liečime tou fialovou vodičkou povedala by som ,že zaberá aj keď sa stále opakujú, ale s tým jazykom si neviem dať rady.Čím to môže byť? Nie je to nejaké ďalšie ochorenie?Má s tým niekto skúsenosti?

Lukas123

Ahojte, takze prispievam svojou skusenostou. Flaky na jazyku sa mi zacali objavovat v case ked som bol v psych.vypati stravoval sa kadeako ,mal malo pohybu atd..to samozrejme nemozu byt priciny u deti, myslim si ze ak je postihnute dietatko ,matka bola v case tehotenstva mozno psych.nestabilna. maval som tieto problemy dva roky a sledoval co to sposobuje a dosiel na par potravin kt. flaky sposobuju. akonahle som ich vylucil problemy prestali,som uz tri mesiace bez flakov:) niekedy len tak skusim zjest nieco z probl. potravin(len tak na potvrdenie) a fliacik je spat. zoznam potravin,tekutin: paradajky, cokolada, mlieko, cocacola (v pods.bublinkove napoje), ice-t, spagety. je jedno ci zjem paradajku alebo pizzu kde je paradaj.zmes..vse co obsahuje tieto potraviny som vylucil a problemy uplne prestali, dokonca sa mi zda ze sa jazva v strede jazyka stahuje,mozno hoji. niekto uvadza ako problemove potraviny banany, hov.maso, pecivo..ale mne problemy vobec nerobia. Drzim palce ,sledujte po kt potravinach sa flaky prejavuju. urcite sa vam to podari ,drzte sa

modracik

Ked je alergik a astmatik, niet sa co divit, nakolko je pricinou imunitny system.Pokial budete tento problem syncekovi riesit len liekmi, vedlajsi ucinok bude vzdy oslabena imunita,preto su tieto deticky nachylne a vselico sa na nich lepi, ludovo povedane.Siahnite po kvalitnych doplnkoch vyzivy,aby eliminovali neziaduce ucinky liekov,aj ked ide o inhalovany liek.Aj tie afty sa nemusia stale opakovat,ak si date poradit.Moj syn mal tiez taketo problemy, ked bol maly,,,,,,skusenosti, ktore mam su na dlhsiu debatu!Ak chcete poradit konkretnejsie, kliknite na modracik a napiste mi na meil.