Milovanie s pharmatex

RNG

Ziadna antikoncepcia nie je 100% ucinna a ked nechces riskovat nic, tak nesexuj.
Chemicka antikoncepcia ako pharmatex a ine su zalozene na spermicidnom ucinku, obvykle tvrdia uspech az 98%. Prerusovana suloz ma uspech ovela mensi. Ale kombinacia je samozrejme podstrane vyssia.
Vyhoda spermicidov je, ze nenicia hormonalne hladiny v tele a zamoruju minimalne, trj maju len minimalne skodlive postranne ucinky.
Ked beries ohlad na partnerku a jej zdravie, spermicidy su ohladuplne riesenie
Ale mat sex s tym, ze nechces a nie si pripraveny niest nasledky hoci aj malej moznosti otehotnenia je bezohladnost a vrcholna nezodpovednost.

SimulQaa

Ahoj, my používame Pharmatex asi pol roka, robí sa do mňa a nikdy nebol žiaden problém, doktor mi povedal, že som plodná ako jabloň a zatiaľ nemáme potomka :D takže ak ho požívate správne, nemalo by sa nič stať :)

Roman_KE

priatelka pouziva cipky. ja by som sa aj chcel do nej urobit ale ona by nechcela, aby sme zbytocne neriskovali, predsa to nie je az taka ucinna ochrana ako HAK

romanovi

Priatelka používa krem ci kapsuly? Pokial ich používa správne(krem je učinný 10 hodín, ale po kazdom styku ho treba znova zaviest) a (kapsuly sú účinné 4 hodiny, a po zavedení treba počkať 5 minut, a pokazdom styku zaviesť znova) tak by nemal nastať žiadny problém ani cez plodné dni :) nech si este dá pozor že dve hodiny pred a po sa nesmie umyvat mydlom, to znizuje učinok :) Takže možeš a je to bezpečné :)