Neštastne zamilovana

Príspevok v téme: Neštastne zamilovana
janka865

bohuzial som sa zamilovala do nespravneho cloveka.poznali sme sa uz dlhsie a vzdy sa mi pacil tak som si s nim zacala....a nakoniec som sa snim vyspala.potom sme sa 2 tyzdne nevideli tak si zacal s inou a pritom mi tvrdil ze s nou nic nema.. neskor ked uz som vedela o tej tej jeho znamosti mi stale pisal dvojzmyselna spravy a sem tam sa so mnou stretol.No teraz mam pocit ze ma len vyuzival na sex a som z toho nestastna lebo musim s nim byt v kontakte. Je to sice hajzel, suknickar A dost pIje a ma deti S inou ale aj tak sa kvoli nemu trapim a som z toho nestastna...fakt uz neviem ako dalej

Leela333

Fero, hovoríš naozaj o svojej bývalej alebo o tej čo si vyhodil? Alebo si aj tvoja bývalá našla takého "blbca" ako tá druhá?

Janka, nezostáva ti nič iné, len na tohto chlapa zabudnúť a nabudúce sa s niekým hneď nevyspať. Ono to nie je žiadna novinka, že ťa chlap rád využije len do postele a odkopne a popri tom ti narozpráva všetko možné, len aby ťa dostal. Je mi to ľúto, čo sa ti stalo, ale nabudúce nebuď taká dôverčivá. Najlepšie je prerušiť kontakty s dotyčným, vtedy to rýchlejšie prejde :-)

Iveta Michael

dodatok:

má deti s inou,takže aj musí platiť výživné takže by si pri ňom veľmi strádala,lebo peniaze by nemal kedže slope...

uvedom si jedno: je to omyl,nemala si sa s takým oplanom vyspať,prepáč no..ale už sa stalo,no ty ďakeuj len Pánu Bohu že nemáš s ním dieťa (dúfam)a ver tomu že je navôkol veľa milých aj pekných mužov,lepších a čestnejších..počkaj si radšej na takého,ty si asi moc dobrá ale NESMIEŠ byť hlúpa pokiaľ ide o tvoj život a budúcnosť!:)

Iveta Michael

Janka..preboha,nech ti ani len na um nezíde to s ním skúšať ešte..

však ten chlap by ťa totálne zničil,zdeptal,utýral psychicky a určite aj fyzicky lebo by ťa mlátil kedže je ožran na ,,dobrej,,ceste a to ponižovanie čo by si zažívala..

....no dievča,spamätaj sa,pls! určite naozaj nechceš prežívať to čo som ti menovala..alebo..?

Marek_123

"Je to sice hajzel, suknickar A dost pIje a ma deti S inou ale aj tak sa kvoli nemu trapim".

Konkratne kvoli comu sa trapis ? Ze nebudes zit cely zivot s ozranom, ktory ta bude kazdu noc podvadzat a domov sa pride len vyspat a najest ? Skus nachvilu odlozit city bokom a zapnut rozum.