Ideálne cvičenie

Príspevok v téme: Ideálne cvičenie
roxy_roxy

Ahojte. Potrebovala by som poradiť. Mám 16 rokov, 164 cm a 57 kg. Chcela by som schudnúť aspoň 5 kíl. Upravím si jedálniček ale chcela by som aby ste mi poradili, aké cvičenie by som mala robiť, aby som niečo zhodila (hlavne zo zadku a stehien), a nenaberala svaly. Nájde sa niekto kto by mi poradil? :)

xxxyyyzzz

Jefitto,

ty asi budeš nejaký odborník na šport a výživu. najskôr si to aspoň trochu naštuduj lebo píšeš blbosti. základom všetkého je správna stava (tvorí 70% úspechu a 30% je cvičenie). len papaj pekne ďalej klobásky, slaniny a sladkosti. vráti sa ti vo vyššom veku.

Lilly

Suns
Gratulujem k pozitivnej zmene. Hlavne ta zmena jedalnicka sa mi paaci. Mas moju podporu. Len tak dalej, hlavne po svadbe v tom dalej pokracuj, nevrat sa do "starych kolaji". :) drzim prstvy

Jefitto

Su to všetko sračky... ja žerem slaniny, gulaše, šmalce, tuky, sladkosti na tony denne. Ale kašlem na trapne športovanie a ešte trapnejšie upravy jedalničkov a mam na vyšku 180 cm 62 kg, čo je stale malo. A to všetko preto, lebo chudne sa inač, ako si vy všeci myslite

suns

ja insanity cvičím už tretí týždeň a je to fakt super ! Každý deň 45 minút okrem nedele.. je dosť ťažké sa do toho donútiť každý deň, ale je to úžasný reset po práci.. človek zo seba dá všetko ! A hlavne tie VýSLEDKY !!! Ja potrebujem do svadby vyformovať, mám 50 kíl a iba 157cm, čiže všetko sa lepí na brucho boky a zadok.. zatiaľ môžem povedať, že po úprave stravy ( viac zeleniny a ovocia, vylúčenie bielej múky, a mäsa ) a po pravidelnom cvičení sa mi zmizlo 30% celulitídy, krásne sa mi vyformovali nohy - vnútorné stehná, boky sa tiež zmenšili a už sa rysujú nejaké tie brušné "kocky" :) čo je super ! ale ešte to potrvá tak 2 mesiace, kým to bude ako tak vyzerať :) je to fakt super, cvičím do v paneláku, suseda zatiaľ neklopala :D treba si stiahnuť videá, netreba to kupovať za 400 dolárov.. :)

twatka

inaq ja som teraz zacala cvicit taq ze rano si dam pol hodinku na orbitreku a vecer jillian michaels..co je vpodstate tiez vysoko intenzivny trening, lenze je urceny skor pre zeny...cize to neni taqy brutal :)

twatka

insanity- vysoko intenzivny trening...je to brutal :D ja som len pozrela video a stacilo mi :)...co sa tyka chudnutia najlepsie su uz spominany beh, plavanie, bicykel, orbitrek a tomu podobne..ale straz si tepovu frekenciu..ta by v tvojom veku mala byt okolo 120-130 tepov za minutu :) vtedy je spalovanie najefektivnejsie :) preto pre vela ludi, ktory chucu chudnut nieje najidealnejsie zumba alebo podobne cvicenie, lebo tam je tepova frekvencia ooovela vacsia...je jasne ze schudnes aj tym, ale... :)