Som divná ja ,či on ?

Príspevok v téme: Som divná ja ,či on ?
FlashBack

Ahojte , len chcem počuť názor . Dva mesiace som sa stretávala s jedným mužom . Má po 5 ročnom vzťahu , no povedal mi ,že už to je za ním , ale že zatiaľ vzťah medzi nami chce nechať otvorený , že potrebuje čas . Stretli sme sa nie veľa krát , ale napriek tomu som cítila , že síce mu je so mnou fajn , niečo ho štve . Včera sa mi priznal ,že ešte stále cíti niečo ku svojej ex .
Ja som mu povedala,že by som sa nemali vídať, kým si to neujasní a nebude vedieť ,čo vlastne chce , že nechcem byť len dievča , s ktorou skúsi zabudnúť .
On vyskočil , že so mnou chcel niečo viac časom , že on si nič nepotrebuje vyjasnovať , že by s ńou už nebol , lebo to nemá zmysel , vraj ona sa k nemu chcela vrátiť ,ale on už nechcel ,vraj má svoje dovody.
Je mi s ním fajn , len neviem čo robiť . Neviem sa s ním stretávať , bozkávať a neviem čo ešte ,keď on sám nevie čo chce . Vraj ho priťahujem at´d ,ale potrebuje čas ... dosť ma však naštval ,keď mi hento povedal ,že k nej niečo asi cíti .
Mám to hodiť za hlavu , stretať sa s ním a nechať to plynúť , alebo to zobrať tak , že si chce len užiť a zabudnúť na ńu ? ...
Som dosť citlivá , bojím sa ,že sa zamilujem , keď sa budeme stretať , celé mi to príde trhlé .

system

ak ti chlap povie ze potrebuje cas, tak to nic dobre nevesti, to on by mal robit prve kroky, cize ti radim ak este niesi nanho prilis namotana radsej to ber cele s rezervou a nenamotavaj sa este viac ;)

FlashBack

Doubledog - Áno , to urobím . Nechcem s ním úplne prerušiť kontakt , pretože sa to ani nedá a o pár mesiacov ho budem stretať veľa kvoli športu .
Ale už som mu aj povedala , že už to chcem nechať , v posledných dňoch sme to veľa riešili , pomaly z toho bola hádka . Povedala som mu , že keď bude chcieť ísť von , tak to bude ako predtým , že jednoducho pojdeme a nebudeme nič riešiť ...
No odstup si držať budem , nemám chuť aby ma bozkával a dotýkal sa ma , keď je to tak ako to je ...

FlashBack

Ďakujem za vaše rady .
Ja ho chápem a netlačím na neho , povedala som mu , že to teda necháme plynúť ...
A chcela som skúsiť to nechať čisto na priateľstve , len on stále flirtuje , hovorí ako mu chýbam a podobne ...
Nevyznám sa v ňom , nikdy som nemala taký dlhý vzťah , viem ,že ju miloval , neviem si ani predstaviť aké to je niekoho tak strati´t ...
Lenže napriek tomu mi príde nefér , že keď sám nevie čo chce , či na ńu zabudne a bude ĺúbiť mňa , že mi hovorí veci aké hovorí ...
Zároveň chce flirt a otvorený vzťah , no chce aj čas a pokoj .
Ja tiež nie som stroj , že mu dám čo chce a nedám do toho city , tiež sa nechcem znova sklamať a ľúbiť zbytočne .

amy55

určite si s nim nič nezačinaj,aspon nie teraz,v kamaratskom striedmom kontakte mozete byt,ale kym si veci nevyjasni,nic viac.ver mi, v kazdom jednom vztahu som musela/musim riesit byvale a uz ma to unavuje..neviem preco sa mi to stale vracia ako bumerang..

jameson

tak, tak... tazko sa zabuda na byvale, ja nemozem zabudnut na nu ani po roku, zamilovat sa mozes zivote len raz. aspon u mna je to tak.
teraz k veci - ak potrebuje cas tak mu ho daj, netlac na nho, sam si to musi usporiadat v hlave. ale prilis vela perent tomu nedavam

Agnes999

Na toto neexituje jednoznacna odpoved, je blbe, ze k byvalej este nieco citi, ale po tak dlhej dobe co spolu boli sa nie je co divit. Nie je to moc fer k tebe. Mozno by pri tebe casom zabudol a zalubil sa do teba, ale to by vedel naozaj len jasnovidec. Asi by bolo najlepsie, keby ste si zacali vztah az vtedy, ked on to bude mat s exkou aj citovo vyjasnene. Inak sa ti moze stat aj to, ze sa vrati k ex, alebo teba pouzije len ako prostriedok k zabudnutiu a ked zabudne dokonale, opusti ta pre inu.