Problém s PC

Príspevok v téme: Problém s PC
TTT

POMOOOC.....kto mi poradí. Nemám zvuk na pc,,deti mi niečo postiskali. V ovládacom paneli..zo zvukom je to ok...len..potrebujem nájsť také 4 stlpce. kde sa dá stlmiť, pridať....a neviem kde. Ako ked zapnem reprák zvuk z neho počuje, ked vypnem nie...tak ked ide zvuk a nie,,prečo všetky videá na youtube nepočuť??..čo mám s tým.poradte prosíííííííím..

TTT

To si bol tyy?? si mi to upravil na dialku? no vrelá vdaka :)
..Nie tak...no konečne som šťastná,,viem, že mám doma malých expertov, živé decká, hyperaktívne, ktoré nezvláda moja opatrovateľka, čoho sa niekedy bojím, ked niesom s nimi.....ale niekedy naozaj vedia človeka prekvapiť..nemyslím teraz tým že niečo vyvedú, ale aj z tej dobrej stránky..niekedy len očami gúľam..
Ako aj teraz..tak ja sa tu trápim skoro dva týždne a môj starší chlapček si príde k pc..a o malú chvíľu má zavolá...mami už to ide..no super :)
Hoci doteraz nemám na ploche ten repračik,,ale nevadí mi,,hlavne že mi to jede...
On si hral pc hry..myslíš, že to mohlo mať nejaký ten súvis, žeby tam niečo bolo s tým prepojené??

Toje už teraz jedno..hlavne že sa môžem konečne započúvať do hudby..

Magy

TTT - najprv napis, aky mas operacny system a potom sa budeme bavit dalej ;)
pripadne ak si onlajn, mozeme to spravit rychlejsie cez teamviewer, spravim ti to na dialku a vsetko budes na ploche vidiet, co robim, neboj.

TTT

Ani mne sa nechce veriť, že to nikde nemám.....
Ale deti sú dnes vynaliezavé..ktohovie..
Ja už nerobím s tým nič.....budem čakať, kým mi to niekto príde nájsť....mňa už prešla trpezlivosť..

flegma

tak sa pohrab v instalacnych cd, ktore sa prikladaju pri kupe pc a nainstaluj nanovo...i ked sa mi nechce verit, ze by to male decka klikanim odinstalovali...

system

ten repracik dole vpravo vratis tak ze kliknes na tu sipocku smerom nahor vybehne ti miniokienko kde das " prisposobit " potom by si tam mala mat ten repracik kde nastavis " zobrazit ikonku a oznamenia " a je to ;)

TTT

Presne to spravili..dole napravo, ten repračik...malý sa mi priznal....
Lenže kde ho mám hľadať..lebo ho tam nemááááááám.....:(..A cez ovladací panel,,tam tiež nieje,,a neviem...

Magy

zrejme zmenili vystupne zariadenie. naliste (vpravo dole) klikni pravym tlacitkom na repracik a vyber "playback devices". teda ak mas windows 7. zelena fajka musi byt na SPEAKERS.
trochu ma mätie popis "Ako ked zapnem reprák zvuk z neho počuje, ked vypnem nie...tak ked ide zvuk a nie,,prečo všetky videá na youtube nepočuť?"
nedava mi to velmi zmysel.

TTT

Vlastne aj tie 4 stlpce spm našla,aj tam je to ok.tak kde potom??......nevie mi niekto poradiť...dakujem krásne, ak sa niekto nájde..