Obsesie - prosím súrne pomoc

Príspevok v téme: Obsesie - prosím súrne pomoc
Roxyk

Ahojte

Prosím vás,trpím zrejme na obsesie,u psychológa som bola,no veľmi mi nepomáha... Chcem sa vás spýtať,máte skúsenosti s nejakými dobrými volnopredajnými liekmi na obsesie a podobne? Najlepšie nenávykové.. Alebo nejaké iné spôsoby na ukľudnene,zbavenie sa toho... Chémiu totiž do seba veľmi nechcem tlačiť,preto hľadám čokolvek iné.... Keď nemám chvílku čo robiť hneď ma to chytá,obmedzuje mi to veľmi život,depce ma to,chcem žiť plnohodnotne ako predtým...Som z toho nadne,úplne zdeptaná po nociach sa budím... Všimla som si,že keď požijem alkohol (nie na litre,pár pohárikov),tak ma to vôbec nechytá a mám kľud,no tak sa to riešiť nedá.... Prosím vás,čokoľvel čo vám pomohlo... Navyše študujem,ťažko sa mi učí....

Ďakujem,pekný deň

pan d.

Este ma napadlo, ze vyraz obsesia pouzivaju aj knazi, ktori vyhanaju necistych duchov. Myslim, ze po obsesii nasleduje uz len posadnutost, ale nie som si isty.

jan11

Take obsesie su velmi velmi neprijemne. Ja som skusal tiez volnopredajne lieky, ale osobne som ziaden efekt nepocitil. Mne povedala v lekarni, ze na take silne psychostavy volnopredajne lieky nestacia.

MartinaV

Ahoj,
je jeden prípravok na upokojenie, ktorý pozostáva z levandule, majoránky, harmančeka, ylang ylangu, santálového dreva, a vanilky a navodzuje pocit pohody, volá sa Serenity. Ten v kombinácii s olejmi v zmesi Balance, kde je smrek, ružové drevo, kadidlo a blue tansy, ktorý vytvára rovnováhu a odstraňuje pocity úzkosti by mohli pomôcť od obsesie. Prajem veľa zdaru pri učení. Sama som študentka a chápem, aká dôležitá je pri tom pohoda. Ináč tie zmesi esenciálnych olejov, ktoré som spomenula sú 100% prírodné, nenávykové a veľmi účiné.