Problém s bývalým priateľom

Príspevok v téme: Problém s bývalým priateľom
lenuska19

S priateľom sme sa rozišli, ale ostali sme kamarati. Povedal mi, že sa chce ku mne vrátiť, že ma miluje. Ale v poslednom čase je ku mne strašne agresívny, nadáva mi. Ja bývam v Žiline a on v okrese Čadca. Chce sa so mnou stretnúť ale len vtedy keď on určí dátum a len v jeho dedine hneď pred jeho domom. Zo ZA tam trvá cesta s 2 prestupmi cca 2 hodiny. Ale ja už nemám záujem sa s ním stretnúť. Veľakrát mi povedal, že on je starší, a mám ho počúvať, vykrikuje mi že nič neviem len papuľovať a odvrávať. Len jednu vec nepochopím: prečo nepréde on za mnou keď sa strašne chce so mnou stretnúť.

V utorok mi poslal peniaze aby som mu kúpila nový mobil, mi ukázal na nete aký by chcel. Dnes mi volal, ako som sa rozhodla či mu to kúpim, alebo nie. Tak som mu povedala že pôjdem ti kúpiť s tým, že sa so mnou stretneš v Čadci alebo v Žiline. Tak mi povedal, že on do Čadce nemôže ísť, ale nechcel mi povedať prečo, že je to jeho súkromná vec. Ale zase mi povedal že sa chce so mnou stretnúť ale pred jeho domom. Čislo účtu, aby som mu mohla vrátiť peniaze mi nedal, tak som mu povedala že má 2 možnosti buď mu ten mobil kúpim s tým, že si pre neho príde do CA lebo ZA alebo keď mi nechce poslať číslo účtu tak mu vrátim peniaze poštou. Aj keď viem, že to nebude dobrý nápad. A za to ma niekam poslal.

Poraďte, čo mám robiť, aby ma už toľko nenútil za ním chodiť. Mám sa na neho už úplne vykašľať alebo čo? Ja som ho aj po tom rozchode mala veľmi rada ale toto čo v poslednom čase robí je už na mňa moc.

andzinsan

no vy slecny na kysucach to mate teda tazke, k vyberu takych drevorubacov neotesanych tam len mate ....no hrooza.

Agnes999

No dobreho hajzla si mala, nema ani kuska chrbtovej kosti, horsi snad uz ani nemoze byt. Vsak miesto tych penazi napis jeho kamaratke mail a porozpravaj jej svoje zazitky s tymto egoistom, nech vie, do coho moze vstupit.

lenuska19

No ludia dakujem vam za rady.Necele dva mesiace som mala od neho pokoj. Dnes sa mi ozval na skype nie preto ze by si chcel normalne popisat sice ani by som o to ani uz nemala zaujem. Ale mi povedal ze jeho kamaratka ma problem neviem aky to nepovedal a potreboval odomna aby som jej poslala 100 eur zo svojich (on uz u mna tie peniaze nema co mi poslal). Este dodal ze ked jej ich poslem tak ze sa mu ju mozno podari zbalit. Som myslela ze sa kus zmenil ale mylila som sa.

Ak uz vas tym otravujem tak sa ospravedlnujem ale ja som sa fakt musela niekomu vyzorpravat.

Agnes999

lenuska gratulujem za toto rozhodnutie, sama si videla, ze je to jeden velky egoista ktory ta chcel len vyuzivat. ty si zasluzis daleko lepsieho chlapa a ver, ze taky existuje a niekde na teba caka!

Mimulus

lenuska19 - som veľmi rád, že si urobila to čo si urobila palec hore. Dúfam, že tú prvú vetu čo si napísala keď si zakladala tému prehodnotíš, pretože nič také ako kamarátstvo po rozchode neexistuje :) Veľa šťastia želám

lenuska19

Dakujem vam. uz ho to konecne preslo. ked som mu povedala ze nedonesiem mu ich a hotovo zrusil so mnou vsetky kontakty. ale aspon viem ze mu islo len o to aby som mu kupovala veci niekedy aj za svoje peniaze a niesla mu ich. ked som mu navrhla raz ze kupim ti to ale musis prist pre to do ziliny ta to ani za svet. jedine v jeho dedine nikde inde... ale uz aspon viem o co mu islo za cely ten cas