Ľubochňa (DM + BAP)

Príspevok v téme: Ľubochňa (DM + BAP)
Meretseger

Mám totálne rozhádzanú cukrovku, čiastočne je to tým, že na ňu kašlem, čiastočne tým, že si s pár vecami akosi neviem rady. Chcem si ju konečne skonsolidovať a začať s čistým štítom - okej, ten čistý už nikdy nebude, ktovie, koľko vlásočníc padlo za obeť, whatever.
Zaujímalo by ma, či tam niekto bol v poslednom čase, ako to tam chodí, aké to tam je (ale ako som povedala i diabetologičke, po Pezinku zvládnem všetko) a či sa náhodou nenájde niekto s psychickými problémami, kto tam bol a ako to zvládal. Ja vlastne neviem... Ľubochňa je na všeličo možné, nielen na diabetes, je tak?

Dede2222

Meret mala som tam mamu s nadobličkami..tá si to nevedela vynachváliť..a kiki ma pravdu, krásne prostredie, samé hory, prosto nádhera..po vyšetreniach máš kopu času, nie je to tam nejak striktne a musíš..prišla úplne dobitá energiou a spokojná..

kiki1

Lubochna je na diabetes a štítnu žľazu. Koľko máš rokov, asi si DM I, že? Hlavne ti porobia vyšetrenia, či ešte nemáš nejaké komplikácie a pokúsia sa ťa nastaviť.. choď tam, vyskúšaj, môže to byť iba lepšie, aj si oddýchneš, je tam krásne prostredie.. prospeje ti to :)