Ako mať na bruchu tehličky?

Príspevok v téme: Ako mať na bruchu tehličky?
.Líva.Jacky1

Prosíím pomôžete mi ? :) Chcela by som mať na bruchu tehličky .! Ale ked každy den som robila 50 brušaky a viac, tak ma každý den bolelo brucho lebo som mala svalovkú ! A ked mám svalovkú ta nemôžem cvičiť :) a ked necvičim tak mi z brucha odijdu :( čo mám robiť ??? ..Dákúúúúújéém :D

adam11

Dobrý vedeli by ste my pomôcť. Poradili by ste my ako najrýchlejšie získať tehličky. Prosím.. Myslím že či by ste my rozvrhli týždeň.

marrisa

No mas tam dve vrstvy, jedna su svaly, druha je tuk. Prvu chceme ziskat, druhu odstranit.
Cize je nutne implementovat dva druhy cviceni aby sme sa zamerali na jednotlive vrstvy
Ziskanie svalstva - svalstvo rastie vtedy ked ma dovod na sluzenie. Cize ked si das 100 brusakov a budes to zvladat v pohode, telo si povie, ze na rast svalstva nie je dovod lebo nema s tym velke problemy. Cize treba brusne svalstvo zatazit tak, aby si toho vela nezvladla a telo si povedalo ze da dopohybu telesne mechanizmy na tvorbu svalstva. Idealne je si na prsia polozit tazsiu cinku a na zklopenej lavicke spravit max 8 brusakov v troch seriach. Posledne dva brusaky musia byt tak narocne aby si to ledva ledva zvladla. Ak to zvladas relativne v poriadku, daj vacsiu zataz ciniek.

Takze takto ziskame tehlicky, co nam ale moze v ich viditelnosti prekazat je aj tensia vrstva tuku.
Odstranenie tuku - Je to smutne, ale ak chces stratit tuk ktory zabranuje vidiet tehlicky, musis schudnut z celkovej hmotnosti (tukovych zasob) tela. Na to nam posluzia aerobne cvicenia. Pri samotnom cviceni su najpodstatnejsie dve veci: dobre dychat, ak clovek blbo dycha, cele cvicenie nema zmysel a druha vec poriadne sa spotit. Pot je vdacnym dokazom ze sa pali tuk.
Mimo cvicenia su podstatne dalsie dve veci: po cviceni sa poriadna vyspat. Telo tvori slavolivnu hlavne pocas spanku. Za druhe prijimat dostatok bielkovin, inak bude telo chudnut zo svalstva a nie tuku.

orchidejka

dadula a da sa tym pekne vyformovat brucho resp. stratit aj nezelane cm z neho? ci to je len cisto na tehlicky, nevies? nemas vlastnu skusenost?