Ako odstranit bolest svalov?

Príspevok v téme: Ako odstranit bolest svalov?
eliska22

ahojte,potrebovala by som poradit nieco na bolest svalov pre mojho stareho otca(80 r.).asi posledneho pol roka ho zacali vyrazne boliet svaly na lytkach-ked sedi je to v poriadku,ale pri chodzi popisuje tu bolest tak,akoby mal tie svaly velmi napnute a to mu posobi bolest.od lekara ma nejake lieky na zlepsenie krvneho obehu,vraj to je nieco aj s cievami (ja sa v tom moc nevyznam),ale chcela som mu nejako pomoct,aby skusil aj nejaku mast alebo nieco podobne,na uvolnenie svalov.poznate nieco take?alebo hocico co by mu mohlo pomoct,aj ked je to asi aj prirodzene vekom.dakujem za rady :)

zuzula224

a ešte som zabudla je to drahšie ale účinne ZELENY JAčMEN je dobrí, treba si o nom prečítať na internete ja ho pijem mam síse menej ako tvoj starký,ale pomáha

eliska22

dakujem za odpoved.dedko uz u lekara bol,ma na to aj nejake lieky a je pravda,ze spominal tie cievy,takze to asi bude tym teda.len som dufala ze sa da nejako este pomoct,nieco podporne.ale mast by kazdopadne nemala uskodit,aj ked by teda nemala pozitivny efekt,nie?

kabel

Pravdepodobne ide o tzv. Claudicatio intermittens, su to bolesti sposobene aterosklerozou ciev dolnych koncatin. Ty tomu pomoct nemozes, treba komplexne liecit cievy, idealne by bolo absolvovat vysetrenie u angiologa. Zlepsenie uz ale urcite nebude trvale a uplne, skor mozno ocakavat mierne zlepsenie tazkosti, pretoze cievy uz vyraznym sposobom poskodene su.