Tužidlo na kučery aké je dobré?

Príspevok v téme: Tužidlo na kučery aké je dobré?
Sisi092

Mám kučerave vlasy svoje prirodzene..ale chcela by som ci neviete poradit nejake tuzidlo alebo nieco co si dat na vlhe vlasy a potom si ich difuzerom vyfukam aby boli krajsie vlnky lebo uz mi nestoja tak kuceravo ako kedysi... a neviem najst take tuzidlo co by nezlepilo tie vlasy lebo po vsetkych su tie vlasy len take tvrde ale proste ci neviete o nejakom tuzidle alebo nejakom stylingovom spreji co kucery nezlepi ale dodá im tvar ked si to dám predtým fenovaním...

editapopi

Ja používam vlasový fluid pre efekt kučeravých vlasov a vlasový fixátor kučeravých vlasov so slimačím extraktom. Oba , ktoré som vyskúšala robia krásne kučierky a naviac vlasy sú dosť lesklé a nie sú zlepené. Tak vyskúšaj, teraz na tom eshope majú aj - 30 % zľavy.

DiDii

Ahojte, aj ja mám kučeravé vlasy (svoje) a tiež som toho vyskúšala veľa, ale zo všetkých tužidiel som mala suché a polepené vlasy. Momentálne (no už asi rok) používam tužidlo na vlasy schwarzkkopf Taft CASHMERE TOUCH (čierno fialový) a je úžasný, ak si na hlavu nenakydáte 1/3 tužidla tak po vyfenovaní budú krásne :) alebo ešte predtým som používala gél na vlasy Lybar pro zářivý lesk a tiež keď ho dáte primerane nie tak aby ste ich mali ako lepidlo a vyfénujete tak budú pekné :)

Janka1234

Ahoj,
dlho trvalo, kým som si našla vhodné tužidlo na moje kučery,no dala som si poradiť od mojej kaderníčky a som maximálne spokojná.Používam ju asi rok. Doporučujem a volá sa Pena pre vytvarovanie vĺn L´Oréal Curl Power (strieborno-oranžová). Nikde inde ju nedostanem len v DM. Vyskúšajte.

orchidejka

zdravim vas kocky. Tak som si nakoniec objednala tu kulmu, vcera prisla a vecer som si skusila urobit kucierky. A vysledok? Neskutocne haro do cca 3min.. :D s tou predchazdajucou po 20min boja bol vysledok spadnutie do hodiny..a vyzera to pekne ale navyse co je pre mna dolezitejsie, je pol druhej druhy den navyse po spanku a mne tie kucery stale drzia a to bez pouzitia nejakeho pripravku a o laku ani nevravim..takze som nasla pricinu mojho problemu :)

Slecna A.

Caute baby, to ste ma teda riadne prekvapili tou znackou Balea :) Nikdy som sa nechcela pustat do expermentovania s nou, ale podla vasich ohlasov asi skusim :)
Ja som dlhe roky pouzivala od Nivea cely rad na kucerave vlasy. Vsetci mi hovorili, ze to velmi na mne vonia a vlasky boli naozaj kraaasne. Potom sa mi zacali jednak hrozne lamat vlasy a prestali tento rad vyrabat. Prestala som na vlasy pouzivat cokolvek. Ziadne tuzidlo, ziaden lak, iba balzam po umyti a specialne serum na konceky. Ziaden fen, kulma, prosto nic, co by vlasom mohlo ublizit. Vysledok? Rovnako znicene vlasy ako pouzivanim vsetkeho mozneho aj s fenom. Momentlane sa mi vlasy vlnia, ale su otrasne po par dnoch, vyzeram ako zmoknute kura :D Takze asi dnes vazne nabehnem do DM a vykupim balea vyrobky :) Som zvedava a dakujem za radu :)
Inak, Kuki, to dievca vo videu je kraaaasne :)

lucia22

ja mam mega kucerave a uz roky pouzivam gumu na vlasy, pekne sa tym daju vymodelovat kucery zn. joanna davam si to do mokrych a potom difuzer,

orchidejka

waau no ty mas riadne kucerave vlasy :) a inak ten odkaz na kulmu co si poslala - tak podobna ak nie aj tu istu mam aj ja a vobec mi nedrzia, takze musim jednoznacne nejaku novu kupit

Kuki7

Remington je dobrá značka, ale ja by som asi predsa zvolila klasiku s tým zacvakávačom....ja mám doma kulmu ani neviem akej značky, strašne strašne dávno kupovanú s menitelnými nadstavcami, takéto dačo:

datacomp.sk

..teda nič špeciálne, ale mne tá kulma vyhovuje a pekne vlasy natočí, ale určite by som si niečo také v súč. nekupovala :D

A na vytvorenie predstavy o mojich vlasoch... najkrajšie mi stoja vlasy čerstvo uschnuté po umytí, asi ako vlasy tejto kočky vo videu (aj dĺžka sedí), do ktorých som sa pred časom zamilovala :D a nasledovala som typy v zopár jej videách a postupne som s tými BAlea produktmi dosiahla takýto efekt:

www.youtube.com

Povedala by som, že tak na 80%-90% tak vyzerajú moje vlasy, ale ako hovorím takýto look majú len v deň umytia, akonáhle sa vyspím raz, tak už to nie je také "dokonalé" :D a niektoré kučierky si stoja ako chcú.

orchidejka

co by si povedala na tuto? www.vzdy.sk
len sa bojim toho ze budem mat ruky popalene, kedze na nej nie je ten zacvakovac lebo inak vyzera super. normalne ma odradza to, ze si ich nebudem mat kde zacvaknut, lenze inu som lepsiu nevidela...

orchidejka

nevadi, dakujem za snahu...neposles priblizne foto ake mas ty vlasy? ja vyskusam asi ten sprej, najdem si na nete nejaku dobru kulmu (btw nevies o nejakej?) a uvidim co bude. inak ten sprej sa dava na kazdy pramen vlasov zvlast pred natacanim?