Chce mi ho vyfajčiť

Príspevok v téme: Chce mi ho vyfajčiť
Aradavanekčč

Ahojte. Potrebujem pomoc. S mojou priateľkou chodím už pár mesiacov, radi sa bozkávame a všetko ale k sexu sme ešte neprešli. Už mi prednedávnom navrhla, že mi ho chce vyfajčiť, ale vyhovoril som sa na situáciu, ktorá nebola práve najvhodnejšia a odložili sme to.

Problém je v tom, že sa bojím či pre nu moj penis nebude malý. Je síce drobná, oproti mne je nižšia o hlavu a má \\\\\\\\\\\\\\\"dvadsať kilo aj s botami\\\\\\\\\\\\\\\" ale aj tak.

Nemám ani tak problém s nabraním odvahy, ukázať ho jej, ale čo potom, ak bude podla nej malý, čo potom.

Osobne si myslím, kvoli jej vyške a všetkemu, že je pre nu maly penis vhodnejši, aj na analny sex, aj všetko a keby sme chceli aby si ho dala medzi prsia, nebol by problém petože ich má malé, akurát do ruky, ale čo ak... Poradte. Dakujem.

AdamKrt

Aradavanekčč Včera 17:58 - divim sa Ti. Ked to chce urobit, tak nespekuluj, drz a vychutnavaj si to. Pokial neni Vas vztah falosny, tak nebude posudzovat Tvojho vtaka, ale bude rada, ze Tebe urobi radost. Tak jej ju nekaz a drz...

xr

...neboj sa nam zenam na dlzke penisu nezalezi (teda aspon drvivej vacsine)... a ak sa ona odhodlala tak ked ju odmietnes bude sa citit zle...

xem

čo by som dal ja za to keby mi ho chcela vy...
len nemá rada semeno no nech je aj sladké a penis voňavý príde jej zle.. vrrr
len sa pekne nehaj pokial ho máš cez 15 jeto ok ..
ja ho mám cez 20,5 a tak či tak nechce nieje to až tak o rozmeroch

sendy813

Ked ti mám pravdu povedať, mne nezáleží na dlžke penisu a myslím, že viacerým babám. A ked ťa miluje a normálna, tak jej to vadit nebude a ani si toho nevšimne.

Aradavanekčč

sendy813: ja by som na to aj bol pripravený, len sa bojím jej reakcie, a ešte mi ho ako tak nevidela.

M 25: Ja nekukávam porno a keby aj, nezrovnával by som sa s ich penismi.
len tak mi to príde, na moju výšku, na to že som v podstate oproti ludom z mojho okolia s ktorými sa bežne stretávam korba, na váhu a postavu, že by mohol byť väčší.

sendy813

Nech ti ho vyfajčí, až ked budeš na to pripravený ty a budeš to chcieť. A ženy neporebujú velký penis, to si len muži myslia a ked ťa partnerka miluje, určite sa ti nebude smiat ani nič podobné. A až ti ho už držala a nebol pre nu malý, myslím, že nebude ani pri fajčení.