Muži a správanie voči ženám ..

poradcaskoly

Nina, opravim ta - Nie je dobré odovzdať sa mužovi ako na zlatom podnose, vyznávať mu city a splniť mu každé jedno želanie ... - toto plati pre muzov, ktori si to nezasluzia, nevazia a budu to zneuzivat, lebo moja manzelka je takato, no ja si to vazim, nezneuzivam to a tiez ju neskutocne milujem a urobim pre nu vsetko na svete, ale to som fakt asi jeden z miliona, ked vidim tych chlapov okolo mna, najma ked sa nepretvaruju pred zenami a hovoria otvorene o co im ide v prvom rade :)

Nina.

Ako predísť takýmto situáciám?
Najúčinnejšie je obrniť sa proti vlastným prehnaným emóciám. Rozmýšlať viac racionálne a menej emocionálne. Nedávať mu najavo ako veľa pre nás znamená ...
Nie je dobré odovzdať sa mužovi ako na zlatom podnose, vyznávať mu city a splniť mu každé jedno želanie ...
Proste si treba uvedomiť, že na prvom mieste som ja a až potom všetci ostatní, pretože základ je milovať a vážiť si samu seba. :)

worix

Ja som na sebe zistil ze sa velky strach ze pridem o priatelku. Neviem co by som mal urobit. Snazim sa davat najavo je moze mat vo mne istotu som jej oporov kedykolvek ale stale mam velky strach neviem co mam robit

vinea

Miloval ma až tak, že ma klamal (nemyslím, akože podvádzal s inými ženami alebo tak nejak)...proste klamal, aby ma nestratil. Ja som vraj pre neho bola dokonalá, vysnený ideál no on už ten môj "ideál" nespĺňal (vôbec tu nešlo o vzhľad či iné malichernosti, vzhľad je to posledné čo u muža "riešim"), ale proste vedel, čo chcem a očakávam od muža, od vzťahu a keďže mi to zrejme nemohol splniť poskytnúť dať...uchyľoval sa ku klamstvám..
Radšej znesiem krutú pravdu než klamstvá lži zavádzania

mily22

mna partner velakrat sklamal,vacsinou ohladne inych zien,alebo ze na mna nemal cas...zistila som,ze veci,ktore premlcim ma trapia dlhsie, ako tie, ktore mu hned vykricim..snazim sa mu odpustat, nie slepo,ale aj ja mam chyby..vzdy si poviem,ci v inych vztahoch by to nebolo..mozno ano,mozno nie,no ziadny vztah neni asi dokonaly..

Marek_123

Zeny chcu chlapa, ktory sa o seba stara, vyzna sa v mode, oblieka sa stylovo, je vzdy navonany, slusny a galantny. Lenze taky chlap uz svojho chlapa ma. :-)

picsulus

ja nemám rada, ked nie je upravený ,smrdí za potom silne,fajčiarov neznášam,chvalabohu že nefajčim,dalej je to hlučná primitívna povaha, rozkrikuje sa nevie sa esteticky obliect k svojej postave, proste estitický nevkus, pritom nemusi mat ideálnu postavu.primitivne reakcie, priliš reaktivny.mam rada rozvážnych mužov,s vážnou povahou tichých ale priebojnáých, čo sa stále hlasne rehoce je pre mna nevkus a hnus a neumyté zuby.

tiež sa mi nepáčia muži čo maju nafuknuté svaly a vlea času trávia v posilnovni a celým správaním dávaju najavo že oni o sebe vedia aký su krásavci, pritom výraz tváre je ubohý, peroxidové vlasy oranžovoopálená plet a parfum príliš silný.negalantné správanie,ponižovanie žien,bezcharakterné povahy,alkoholici , muži čo nedbaju na svoj zovnajšok.

vacsina mužov sa o seba stará aj o chrup sa treba starat, lebo neznášam štrbavé zuby.

Prezývka787

lucymaud -> no v podstate ste mali rovnake povahy, akurat ty si sa svoje zlyhanie snazila ospravedlnit tym ze si mu robila full servis. Nech bol on akakolvek svina, ani tvoja nevera sa neda ospravedlnit tym ze si mu po nej vo vsetkom vyhovela. Keby si mu bola verna, skoncila by si s cistym stitom. Takto mate obaja na cele napis vinny.

A odpoved k teme: nezalezi na tom ci na muzoch alebo na zenach, casto som sklamany z ludi, ako sa spravaju k tym co ich maju radi. A tym myslim naozaj radi.

wowoowo

lucymaud

Tomuto sa hovori svinstvo :(
Uprimne je mi to luto ale aj nie aspon si spoznala ze aka moze byt svina. Napriklad je mnoho chlapoc ktory zenu tak neobdaruvaju kvetmi krasnymi slovami ale naozaj ich uprimne lubia!
A iny zas donesie drahy prsten a hned ju podvdie.
Ja mam chlapca dlhsiu dobu stale ma sklame ako niesu to take veci ...ale davat mu dalsiu sancu ? ? ?