Predstavenie kamosom - alebo len zabijanie nudy?

Príspevok v téme: Predstavenie kamosom - alebo len zabijanie nudy?
alenockacka

ahojte,

poprosim na nazory najma MUZOV...

stretavam sa (uz nie pravidelne) s jednym muzom, s kt. sme si od zaciatku padli velmi do oka. boli sme vzdy viac ako kamarati (asi po 2 mesiacoch stretavania sa pi sporte a len tak sme sa spolu parkrat aj vyspali)...

trva to vyse roka. neviem, preco to robim a preco to obi on. rozumieme si ako kamarati, mame velmi podobne nazory, je nam fajn spolu ale vzdy to skonci sexom a potom dlhe odmlcanie.

naposledy ma zavolal na oslavu k jeho kamaratom (povedasl mi ze tam nechce ist sam lebo ze tam budu same pariky, co nebola pravda) bola tam super zabava, kazdy sa bavil s kazdym. ale mala som na chvilu pocit, ze asi ma nepovazuje LEN za MILENKU ked ma tam ukazal pred tolkymi kamosmi. ale odvtedy sa mi vobec neozval a tak mam pocit ze ma len vyuzil :(

alenockacka

marrisa

diki :) je to dost triezvy pohlad na vec. ajked neviem, ako niekto moze spavat s niekym, kto mu nevyhovuje, ale asi to tak je.

co sa tyka sexu, podla mna ten nie je az taky super, kedze to nie je casto, nie sme moc zohrati..ale mozno jemu sa to paci, neviem...

no bohuzial, ja ako zena to neviem brat len ako potrebu...

a ak mu nevyhovujem na vztah (mozno sa mu nepaci vyzorovo) a len na sex, tak mi ostava len jedine, zabudnut .)

marrisa

Nie, nevyuziva ta. Vyuzival by ta v pripade keby ti klamal ze ide o nieco viac a pritom by neslo. Takto, ked je jasne ze ide len o sex, si jednoducho davate to co chcete.
A ak badas ze preco sa z toho nesnazil vytiahnut vztah, tak ma napadaju dva dovody:
- ma ine naroky na partnerku no sex je s tebou fajn, tak da spon ten, kym pride ta prava
- nehlada partnerku, neciti sa na vztah pripraveny, no potreby su potreby

Dadula56

Tak je to sled jednorazoviek. Pre neho este pohodlnejsie, nemusi vzdy hladat novu. Mne len nejako unika, co si od toho vlastne cakala. Neda sa napisat, ze ta zneuzil, ved on ti nic neslubil. Berie to ako nezavazny sex spojeny s fajn vecerom. Ak chces vztah, nezacinaj znamost sexom. Sexom sa upevnuje a posuva uz vzniknuty vztah.

Yong

Ale nič si z toho nerob ... Aj ja som sa najprv z takýchto vecí trápil, teraz to už prežijem v poho ... Ale zdá sa mi, že čo som čítal, tak chlapi robia také časté jednorazovky bez výčitiek z nejakých komplexov

alenockacka

necita sa to dobre, ale asi je to pravda...takze ziadne city, len ma proste vyuziva. a to ze nas vidi kopec ludi spolu mu nevadi...asi ma nepovazuje za strasidlo :)

aj tak nepochopiiiiiim nikdy :)

nirv

Áno, nezavazny sex, kavickovanie, to im vyhovuje. Žiadne záväzky, žiadne výčitky, žiadny stres, žiadna zodpovednost. Naco by si vytvárali vzťahy ked mozu oblbovat päť pekných kamosiek?