Očkovanie proti rakovine krčka maternice

Príspevok v téme: Očkovanie proti rakovine krčka maternice
ala1234

Ahojte, mam 21 rokov a chcem sa nechať zaočkovať proti rakovine krčka maternice, ale stále som na vážkach. Počula som viac negatívneho ako pozitívneho napr:
Počas očkovania (alebo na pol roka) je zakázaný sex, je určená len pre panny, samotná vakcína vyvoláva ochorenie atď.
Samozrejme, že som si prečítala rôzne články na tému, ale mám z toho zmiešane pocity.
Ďakujem za reakcie.

RNG

Nuz ale vyber tu nie je medzi istotou po zaockovani, bez moznych skodlivych postrannych ucinkov, ale neistotou, max 4 rocnym ucinkom, tj vyzaduje pravidelne preockovavania a zakazdy je to rizikompostrannych ucinkov,
alebo adresovat zvysenie celej viralnej imunity(tj nie len Nuz ivet micka, tu e ale ina situacia ako popisujes, kde zaockovanie sposobilo dokonca viaceri smrti, nielen nejake spodlive postranne nasledky a reakcie
naviac vakciny nie su ucinne voci vsetkym skodlivym virusom a ich ucinok pada po 4 rokoch, tj sa treba znova a znova preockovat a znova riskovat.
Naproti tomu zvysovanie viralnej imunity a branie roznych protirakovinnych doplnkov tak isto znizi pravdepodobnost rakoviny krcka maternice podstatne a aj inych virusov a inych rakovin, a to bez akehoklvek rizika, lebo potravinove doplnky su neskodne

ebi7777777

tie vakcíny sú iba biznis, a ktovie aké svinstvo je to, a nemôžeš vedieť ako zareaguje tá vakcína v tvojom tele, predsa s tou vakcínou ti dajú do tela vír, síce by mal byť tzv. "umŕtvený", ale ktovie

ja osobne vôbec neverím takýmto vakcínam, koľko prípadov sa už aj stalo, čo sa týka vakcín proti chrípke, ktoré sú verejne známe, ľudia po vakcinácii ochrnuli doživotne tak, že ani pohybovať sa nevedeli a ani rozprávať. Každí človek počas života "pozbiera" do svojho tela chtiac alebo nechtiac nejaké víry, o ktorých vôbec nemusí vedieť, a ktovie ako tieto víry v tele môžu zreagovať sa vakcínou, a ktovie aký to môže maž devastačný dopad.

je to len o peniazoch a tie vakcíny nie sú bezpečné ani spoľahlivé, nemôžeš vedieť čo môžeš od nich čakať.

:) upozorňujem, je to môj názor, a veľmi silno odporujem týmto veciam, prosím ma brať s rezervou :)

RNG

Ockovanie nie je proti rakovine, ale len proti niektorym z virusov HPV, ktore boli obvinene zo sposobovania rakoviny. Zialbohu ma vakcina privela postrannych ucinkov, preto sa im nepodarilo nanutit na ludi velkoplosne ockovanie a ucinok je len asi 4 roky, udajne aj menej, tj podla nazorov mnohych lekarov je to nerozumne riesenie.
Ovela ucinnejsie a rozumnejsie je zvysovat si viralnu imunitu, pozri cez Google.sk uvedenim rng herpes cim bojujes proti vsetkym virusom, nielen hpv a samozrejme jest hodne jediel, ktore cistia telo a znizuju pravdepodobnost rakovin. Nakoniec rakovina krcka maternice je velmi zriedkava,a sposobovana nielen tymi virusami, radove ovela nebezpecnejsia je rakovina prs, ktoru dnes dostane az 1 z osem zien a na to by som sa skor sustredil regulovanim hormonov, prirodzene, a vyhybaniu sa chemickym HAK, ktore tu pravdepodobnost podla vyskumov zvysuju 60% az 400 %, podla roznych vyskumov.
A jedenim stravy ktora zvysuje nasu obranyschopnost proti rakovinam,tiez vyhybanie sa priemyselne znicenym potravinam, ktore obsahuju dokonca karcinogeny a samozrejme latky podporujuce zamorenia, veduce nakoniec k rakovinam.