Priateľovi som ukradnutá

Príspevok v téme: Priateľovi som ukradnutá
Nikuska373

mám skoro jeden a pol ročný vzťah.. môj priateľ je odo mňa mladší nie síce o moc ale aj keď sú to len tie 2 roky..:) niekedy si problémi obhajujem tým..:) ja som mu obetovala fakt všetko možno si poviete že sú to len keci.. ale ja by osm fakt pre neho zniesla aj modré aj ružové z neba keby sa dalo..:) :D ako každá baba..:) niekedy máme potrebu si urobiť radosť tým že si niečo kúpime...:D ja som vždy radšej kúpila niečo jemu...:) radšej ako by som mohla byť z niekým či už sú to kamarátky..alebo :D fakt volá ma dosť kamarátov/chalanov vonku:) sú fakt milý..:) ale ja radšej nejdem...:) pred nedávnom som mala narodeniny..:) je pravda že priateľ mi blahoželal asi 3 dni dopredu..:D lebo mi kúpil darček keď som bola s ním.. ale proste v deň narodenín mi ani nenapísal ani neprezvonil ani nič.. viem že ej to banalita.. ale keď mňa to mrzí.. dostala som nahrdelník a kvietky.. od neviem koho..:) (DPD) povedala som mu to a on mi na to povedal len to že nerieši tieto veci..:) nedávno sme sa poha´dali preto lebo:D keď som mala nejaké to percento v krvi.. som mu citlaa sms.. aj fakt neivem co ma to napadlo.:) nikdy som to nerobila:D a proste pisal svojej kamaratke... to aka je sexi a ze ci by si s ním vedela predstaviť chodiť... mne hovoril že je to pre to lebo sa na mňa hneval že by s ňou chodť nevedel a tak.. potom sme sa dohodli ze an to zabudneme..:) a začneme kvázi od znova.. a teraz.. proste on robí všetko.. len aby nebol somou...:D že jemu stačí keď je so mnou tú chvíľku so mnou..veľa krát som si povedala že to už prepískol.. a že ho už nechem ani vidieť ale ono sa ta nedá po takej dobe po tom čo sme spolu zažili prežili.. :D a ja by som chcela od vas vediet či si myslíte že to má ešte význam...

nicolette

No, neviem, či to má zmysel, z tvojho príspevku mi tak trošku vyplýva, že tvoj drahý nie je ešte zrelý mať s niekým vážny vzťah a je ešte asi nevybúrený. To je len môj subjektívny pocit z toho, čo si napísala. Samozrejme, že v tom môže byť aj niečo iné, ale to zistíš, len keď si ho posadíš pred seba a porozprávaš sa s ním face to face - proste niekedy treba chlapa ku vzájomnej komunikácii aj "dokopať" :)

Kvety zla

och ten tvoj prispevok sa tak strasne zle cital... ale precitala som to.
chcela by som vediet v prvom rade kolko mas rokov, z prveho prispevku posobis velmi mlado. ked napisal dievcatu ze je sexi a ci by s nim vedela chodit, tak to by mi uz ine poplasne zvony zvonili v hlave. a teraz sa ti vyhyba... no ja neviem. chodili ste spolu rok a pol a to naozaj nie je tak vela (ty pises ako by to bol takmer cely zivot), je mozne ze sa ta uz nabazil...
a to ze si radsej s nim nez s kamaratkami by som nedavala ako priklad toho ako velmi ho milujes. nerobis to kvoli nemu, ale kvoli sebe... a tak nejak mam pocit ze ho trochu dusis. daj mu viac priestoru, povol trochu vodzku inac sa ti uplne utrhne (ak sa to uz aj nestalo). samozrejme vsetkeho privela skodi, aj privela priestoru, no treba mat rovnovahu. najdi si cas aj sama pre seba, obcas mozes ist vonku aj s kamaratom.

Magy

Nikuska373 - a kolkoze rockov mas ty?
2 roky rozdiel je aj nie je vela, v 30-tke je to maly rozdiel, v 20tke mozno aj podstatny a zvlast ak je chlap mladsi, ti dospievaju podstatne neskor, takze ten rozdiel je este vyraznejsi.
kazdopadne podla tych smajlikov za kazdou vetou usudzujem, ze ani ty nebudes bohvieako stara.
v principe sa da suhlasit s Leela333, musite obaja dospiet. zvlast on. lenze pokial budes robit pre neho prve-posledne, tak skor v nom iba umocnis pocit istoty, ze ta ma a nemusi ani vynakladat velke usilie. sem-tam cosi spravi, aby si bola spokojna a hotovo.
vidim velku nevyvazenost vo vasom vztahu a bud si to otvorene vydiskutujete a stanovite hranice pravidla (ktore sa neporusuju), alebo sa rozidete a budete si hladat k sebe vhodnejsich partnerov.

TinaM

Smajliky aj a mna posobia dost rusivo, taka trosku schiza... ale nevadi.

Laska nie je podla mna o obetovani vsetkeho-hlavne, ked ani nie je dovod cokolvek obetovat. Podla mna ste obaja nezreli na vztah. Po tom vsetkom, co ste prezili, po takej dobe...prosim ta, ani sa stebou nechce stretavat, toto su kecy. Bezte od seba, dospejte a o par rokov sa budes na tomto vztahu smiat.

Leela333

Tie smajlíky mi tam dosť prekážajú.

Ale k veci. Je to len pubertiak (koľko máte obaja rokov?), nezrelý na vážnejší vzťah. Do mobilu si mu liezť nemala síce, ale tá výhovorka čo si vymyslel je na smiech. Ale toto sa deje stále a dievčatá hlúpo naletia zakaždým (aj mne sa to stalo). Nebudeš to chcieť počuť, ale nestojí ti za to, ak by mu na tebe záležalo a vážil si ťa, nevypisuje iným ani keď by bol neviem-ako naštvaný.