Aké kardio prístroje?

heelehele

Mne pomohla trampolína :) mala som najprv stac. bicykel ale to ma nebavilo a na trampolíne je to zároven zábava. Kupovala som ju na gardenlife, neodporúčam kupovať nejakú najlacnejšiu, lebo som čítala recenzie, že praská guma čo je dookola, takže radšej v nejakom špecializovanom obchode.

Gima

Ja chodim do posilovne, kde maju stroj, ktorý napodobnuje šliapanie do schodov. Na displeji ukazuje, počet prejdených poschodí, počet spálených kalorií atd. Je velmi dobrý na spevnenie lýtok a uvolnenie šliach. Dalej je tam stroj, na ktorom akokeby lyžujete, neviem si ho vynachváliť, pretože spevnuje lýtka a sedacie svaly. Už tam chodím skoro dva roky a je to bohovský pocit, ked môžem hýbať obidvomi členkami. Bývam v Petržalke a fitko Je vedľa domu kultury. Volá sa kajangym. Ahoj.

kardiatik

kupovat si stroj domov je uplna blbost a vyhadzovanie penazi.
clovek nie je taky motivovany, po chvilii ho to omrzi a stane sa z neho vesiak, ktory bude furt zavadzat.

Navyse treningy na strojoch treba striedat, aby si telo nezvyklo na monotonny pohyb+budu sa zapajat rozne svalove partie.

takze zasadne neodporucam.

klaudi87

trampolinka jednznačne, skús íst najskor na skupinové cvičenie a potom si kúp domov, najlepší kardio "stroj" jednoznačne