Byvaly sa ozval, už sme tretíkrat spolu a neviem ako dalej

Príspevok v téme: Byvaly sa ozval, už sme tretíkrat spolu a neviem ako dalej
ladynka91

ahojte..mám 21 a momentalne neviem si rady s kamošom či priatelov alebo ako ho mám nazvať...ide o to že pred rokom aj pol sme sa dali dokopy, rozišli sme sa, potom zase sme sa dali dokopy, on sa rozišiel so mnou a pred tyždňom sa mi ozval zase..už je toto tretí krát a ja ho ešte stále lubim, neviem ako mu mám povedať nie keď ho ani stratit nechcem, viem že toto čo je už teraz medzi nami je len o sexe a on sa mi ozve len vtedy ked má pre mňa "volne miesto a čas" a ked sa nestretava s inými babami..je to zléé že som taká príliš citlivá a naivná...ale vyrastala som bez absolutnej mužskej pomoci a teraz sa ťahám žial ku každému chlapovi..a neviem načo sa vôbec ozval len aby mi zase srdce zlomil? lebo z tohto dobre nebude, citim to..len neviem ako sa mám na neho pozerať len ako kamaratka, lebo tak by som sa vyhla sklamaniu..

Mimulus

Z kamarátstva môže vzniknúť láska ale opačne to určite nefunguje. Tí, ktorí tvrdia, že ostali po rozchode kamarátmi alebo sa rozišli v dobrom tak klamú. Nič také nie je a ak to tak cítia tak len preto, pretože stále toho druhého ľúbia. Súhlasím s tým čo tu bolo napísané. Sklamaná budeš tak či tak, pretože Tvoje srdiečko nestratí len milovanú osobu ale aj kamaráta a dokonca kamošku to je pre niekoho citlivého ozaj dosť. No musíš to spraviť, pretože takýto život určite nechceš. Ak Ti takto ubližuje tak to kamarát nie je!

ladynka91

máte pravdu asi by som to mala ukončiť, odkedy sa ozval neviem spať len velmi krátko cca 3 hodinky, jesť sa mi tiež nedá a o sústredení už ani nevravím, samozrejme už mám skúšky porobene, našťastie kým sa ozval som dorobila skúšky..najhoršie že ho podozrievam aj z toho, že je spolu s mojou kamoškou, neviem prečo ale sa mi ozval deň po tom ako som spomínala kamoške že mi chýba..samozrejme nie podla tohto som usúdila že maju niečo spolu, ale ked mám stratiť aj chlapa a aj kamošku tak to už bude naozaj dosť..dosť ma to mrzí že som si povedala neozvem sa mu, kým sa mii on neozve, ale včera večer som mu musela napísať..no z toho čo sme si ten krátky čas písali mi bolo dosť jasné že na vzťah sa už spoliehať nemôžem a vlastne ani neviem na čo, pretože mi napísal že on teraz to myslí medzi nami už len virtuálne, tak ja som sa opytala že už tak sa nechceš so mnou ani stretnuť? a odpísal že ale chcem sa stretnuť...proste sa na ňom neviem vysomáriť pretože v jednej chvíli povie že je tak a v druhej chvíli uplne iné..proste neviem aká je pravda a ja takého človeka nepotrebujem ale ked mám pocit že som závislá na ňom, ešte aj dodnes vie akú mám slabosť a využíva ju..

Magy

napochybach - ano, suhlasim ze sa tu casto radi "rozid sa". ale uvazovala si, ze preco asi?
trochu si zalistuj v tych temach, o com su, ake partnerske problemy tu ludia vytahuju. casto ide o situacie, ked sem pise clovek neskoro, ked uz je naozaj zle, ked vztah je v podstate uz v troskach. to uz fakt nema cenu radit "skusajte skusajte skusajte". ak sa veci neriesia hned zo zaciatku, tak dochadza k nezvratnemu rozvratu vztahu. a to je fakt lepsie sa rozist skor, ako sa len trapit dalsie mesiace a aj tak to skonci rozchodom.
dalsim aspektom problematiky je to, ze sa tu v podstate pride iba jeden z partnerov a teda zasadne sa popisuju veci jednostranne. nepametam pripad, ked by sme sa dozvedeli aj od druheho partnera, ako to vnima on/ona, aby sa dalo naozaj objektivne posudit, kde je pravda.
(ozaj tych dvoch exotov spred par tyzdnov, co mali tu nechutnu "vymenu nazorov" a bavili cele forum neratam, to bol pripad par excellence!)
ale ver mi, ze ak su to malicherne problemy, snazime sa pomoct konstruktivne, ak osa len da. lenze uznaj, cez forum a tychto par viet sa neda robit profesionalna partnerska poradna. na to casto treba vediet veci do hlbky, poznat osobne oboch partnerov, aby sa dalo relevantne posudit, ako to naozaj je a co naozaj ma sancu zabrat.
takto reagujeme len na zaklade toho mala, co napise zakladatel temy.

Leela333

napochybach, potom neviem, prečo sa pozastavuješ nad tým, že sa tu často odporúča rozchod. Keď sú raz tieto vzťahy trvalo rozvrátené, iné riešenie ani nie je.

Leela333

napochybach, pokladáš snáď svoj vzťah za normálny? Lebo ak áno, potom neviem, prečo ho toľko rozoberáš.

Prepáč, ale ak je vzťah evidentne nadobro rozvrátený, potom niet inej cesty ako sa rozísť. Všetko však závisí od toho, čo všetko je partner ochotný tolerovať a kde sú jeho medze.

Magy

jan11 - zaujimavy prudko liberalny nazor od cloveka, ktory v inej teme brojil za krestanske idealy a cistotu. trpis schizou?

napochybach

tu každý radí na fore vzťah ukončiť :D aj taký normálny,čiže čo ti poradia tu ?
ja by som však takýto vzťah tiež radšej ukončila,aj ked ho lubis,lebo ak je to naozaj len o sexe,je to dosť nahovno ,s prepáčenim ,taký vztah by som ja nemala .

jan11

Tu nejako casto citam, ze vztahy treba ukoncit. Len neviem preco? Vztah moze byt aj o sexe, hoci to nie je prave ideal, ale idealizmus podla mna ani nejestvuje.