Z čiernych vlasov na mahagón...

Príspevok v téme: Z čiernych vlasov na mahagón...
kukulele

Dobrý deň, chcem sa opýtať...mám čierne,farbené vlasy a chcela by som veľmi prejsť na tmavý mahagón...myslíte,že keby som si kúpila v drogérii mahagónovú farbu a zafarbila na tie čierne, že by mi to aspoň trošku, trošičku chytilo na ten mahagón?:-) prosím, kto máte skúsenosti........(chcem to bez odfarbovania, čisto na čierne vlasy dať mahagón)

lea128

Ja som mala cierne vlasy 4 roky, tiez som chcela prejst na inu farbu, kadernicky mi radili, aby som si dala vlasy odfarbit, ale ako pisala Axa, urcite si to nedavaj robit. Ja som si to nastastie tiez nepodstupila, lebo mi to prislo, az prilis chemicke, takto si dat vytahat ciernu farbu z vlasov.A ked si farbis vlasy aspon par rokov, na ciernu ti nechyti nic. Takze ja som vlasy nefarbila od maja, mam inak tmavohnede prirodzene a po tych 8 mesiacoch, uz by mohla chytit aj ina farba, cierna sa mi z vlasov uz aj celkom zmyla, hoci samozrejme nie uplne. Farbu mi vytahalo hlavne slnko v lete a myslim, ze tiez aj celkom maska od Gliss Kur. Ja ti preto najskor radim pockat az skonci leto 2013, po lete uvidis zmeny. Aj ked viem, ze cakat sa nikomu nechce, ale je to jedine co mozes spravit, ak chces inu farbu a nechces si znicit vlasy :)

axa5

ak si farbis vlasy na cierno uz dlshie, nepomoze ti nic. Cierna farba bud musi vyrast alebo si musis vytrpiet dlhy a drahy proces odfarbovania - to ti vobec neodporucam, lebo ti to brutalne znici vlasy. Aj ked je vzadu na farbe napisane , ze chyti na ciernu, je to klamstvo, ja som chcela z ciernej na cokoladovu, tiez ma vsade uistovali ze to chyti a nic - ostala mi cierna:) Mimochodom, su urcite sampony, ktore dokazu doslova vyžrat ciernu farbu, skus Head and sholders proti lupinam, tiez ju dokaze oslabit:) ale v ziadnom pripade sa neodfarbuj, nech si kadernicky vravia co chchu, znici ti to nenavratne vlasy