Točenie hlavy - tlak dobrý, dostatok jedla aj vody

Príspevok v téme: Točenie hlavy - tlak dobrý, dostatok jedla aj vody
Marcusito

Ahojte

točí sa mi v poslednej dobe hlava, príde to a je to veľmi nepríjemné. Jem dosť, aj dosť pijem. Tlak mi priateľka pri tomto točeni merala a mal som 125/90, takže z nízkeho tlaku to nebude. Beriem arthrotec forte dva týždne, kvoli zapastiam, ešte pár dní budem. Bravala ho aj moja mama, a problemy nemala. TOčenie nezačalo s bratím tabletiek, ale presne si nepamátam... môže to byť aj z tých liekov? Nezaberá ani voda, ani jedlo, ani cerstvy vzduch. Jedine keď aspon pol hodinu ležím so zavretými očami.
Inak točenie začína pri:
- pohnutie očí hlavne vetikalne
- pri vstávaní
- keď ležím a mám otovorené oči
- pri cvičení
- pri PC
- niekedy len tak

Ďakujem !

RNG

Inac tocenie hlavy moze byt zo zapalov vnutorneho/stredneho ucha(vestibularny syndrom, vertigo. tinitus) co treba adresovat NAC Carvacrolom z oreganoveho oleja a roznymi protizapalovymi najma curcuminoidmi s bioperinom, boswelinom a roznymi enzymami, napr serrapeptazou(2 x 120 000 jednotiek)

RNG

Samozrejme ze to moze byt aj z arthrotec forte/diclofenacu
pozri na
arthritis.emedtv.com
Na protizapalove od[porucam neskodne potravinove doplnky, najma curcuminpoidy s bioperinom, boswerlin a rozne enzymi, ako napr serrapeptaza, 2 x 120 000 jednotiek.
Mne ptracuje na to dobre krem obsahujuci MSM, boswelin,celadrin a rozne ine, ako maju napr vyrobky Swansonvitamins.com pod menom Celadrin joint cream, alebo Joint Cream with glucosamine & bosweline.
Oba su mnohozlozkove a obsahuju vselico protizapalove a regeneracne