Serlift a sertralin - skúsenosti

cipulienka

Serlift a sertralin sú lieky rovnakého zloženia .Serlift sa v poslednej dobe v lekárňach objavuje menej často .Takže sertralin je plnou náhradou ,ktorý užívam dlhodobo a bez obáv .

Duko

Pozdravujem. Dal som si 2x 1/2 tabletky SERLIFT. Na tretí deň moč v krvi, horúčka 39 počas daľších troch dní, poruchy močenia, strata chuti,búšenie srdca, no skrátka des.Je možné takéto niečo?

kono

Dobre rano, chcem sa opytat, ci ma niekto skusenosti s uzivanim lieku serlift aj pri tenznych bolestiach hlavy respektive, ked ma cleovek pocit mravcenia alebo brnenia v roznych castiach hlavy aj v celovej oblasti, dakujem.

orchidejka

obidva lieky obsahuju rovnaku ucinnu latku sertralin (selektivny inhibitor spatneho vychytavania serotoninu, antidepresivum). cize ak mas rovnaku silu a pocet tbl serliftu a sertralinu (asi actavis) tak nie je ziadny problem so zamenou. serlift alebo sertralin actavis su cisto obchodne nazvy dvoch roznych firiem, existuju mnohe dalsie, cize to je absolutne jedno z ktorej firmy si zoberies, doktorka vacsinou zvykne predpisovat taky, s ktorou firmou ma zmluvu alebo dobre vztahy alebo aj podla sympatii ci momentalnej nalady :D no a je na pacientovi v lekarni co si zoberie, casto sa zvyknu pacienti rozhodovat aj podla ceny. a co sa tyka doplatku - serlift aj sertralin actavis priblizne rovnaky, takze mozes si ho bez problemov zamenit

ambrozia

Oba lieky sú rovnaké, len výrobca je iný. Mne zasa lekárka predpíše sertralin, ale vždy dostanem serlift.

rebarbora1970

Dobrý večer.

Aj ja roky užívam serlift a doteraz som vôbec nemala problém ho zohnať.
Ale ak je to tá istá účinná látka a sedi gramaž myslím , že nie je problém. ale aj tak by som zavolalala lekárke. Lebo aj mne sa stalo , že u iného lieku som zažila podobnú situáciu a lekárka mi povedala že sa nemám báť lekárnik musí vedieť ,