Zaludocny problem

kvietok19

bnull, my sme sa asi našli.. ja mám istý problém ako opisuješ, bola som aj na ultrazvuku brušných orgánov aj na hadici a nič špeciálne mi nezistili..
aj keď pozorujem, že tieto bolesti mám len keď som v strese, taký bol aj výsledný verdikt doktorov( že bolesti mám zo stresu), každopádne sa snažím, čo najzdravšie stravovať, bola som u strýka, ktorý je vitarián a jedla som všetko to, čo on. :) a ani som nevedela, že vôbec nejaké bolesti mám, úplne som zabudla nato, keď som sa vrátila na normalnu stravu, tak sa to znova prejavilo, od toho momentu som zmenila jedálniček.. skús ísť na ultrazvuk pre istotu..

RNG

Nuz nemas dostatok zaludocnej kyseliny a jedlo msa ti v zaludku miesto travenia a rozkladania kyselinou a enzymami len kazi, kvasi a hnije.
Kedze to nemas pravidelne, mozno by ti stacilo neriedit si prilis kyseliny pitim vody s jedlom, ale pit az 2-3 hodiny po jedeni, ked sa jedlo dostatrocne v zaludku natravi a koncentrovanejsie kyseliny znicia vsetky mikroby na nom.
Potom to mozes cistou vodou splachnut do criev.
Pit reba hodne, ale nie spolu s jedlom aby si si prilis kyseliny nerozriedil

Magy

dat si spravit gastroenterologicke vysetrenie, mozno si alergicky na nejaku zlozku jedla, alebo mas zal. vred.
taktiez je dobre jest mensie davky jedla viackrat denne, obmedzit ostre jedla, prilis horuce alebo prilis studene, otravu poriadne rozzut aby si nehltal/a velke kusy, kasovita strava je najidealnejsia.
ale ako pisem, posledne slovo ma lekar a vysledok vysetrenia.