Blana

Príspevok v téme: Blana
Bibi12369874

Dobry den,
Je mi to tu blbe pisat ale tak mate niekto skusenost alebo viete mi poradit kolko stoji a ci sa vobec po zdravotnej stranke oplati ist si naoperovat znova blanu? Chcem svojho priatela potesit, je moj uplne prvy a chcela by som to podstupit. Dakujem za komentare a kritiku sem radsej nepiste.

M 25

neviem, aký máte sexuálny život, ale nikdy nevieš, akú nastanú komplikácie a ten sex.život už taký nebude ..

M 25

nechápeš, že pre muža je to zbytočné a aj tak nič necíti?! on práve necíti to "pretrhnutie", však ti to už písali ..
aale ked muž velmi niečo chce, tak to aj dostane :)

Bibi12369874

I keby si chcel najst pannu tak v dnesnej dobe ju tazko najde :D a nie on sa ma to nespytal priamo, iba sme tak spominali na nase zaciatky a povedal ze by chcel znova zazit ten pocit kedy ma znova "pretrhne" a vie ze som iba jeho, tu nejde o nejaky vobkajsi cit akor vnutorny. A nie ja som ho nepoziadala o nic ved ani on mna. Mna to iba tak napadlo ake ak to je absurdne a nesie to so sebou a nejake komplikacie tak na tu operaciu nepojdem, nestojim o to mat problemy na cely zivot :)

Kvety zla

to je kravina ze by chcel citit znova to co prvykrat - chlap rozdiel neciti, moze si to predstavovat ale v skutocnosti je to JEDNO - citi akurat rozdiel v tom, ze panny zvyknu byt "uzke". a samozrejme, kedze je to operacia tak so sebou nesie klasicky rizika ako kazda ina operacia.
radsej posilnuj svaly panvoveho dna, tym ho potesis viac nez zbytocnou operaciou.
najviac ma zaraza to, ze tuto blbost vytiahol on sam... byt tebou ho asi tresnem po hlave, a nie nad tym este vazne uvazujem. ty si ho tiez poziadala o to nech podstupi nejaku absurdnu operaciu, tykajucu sa jeho penisu?

M 25

ved práve, že viem, čo všetko a je to choré :D a toto tiež :D

(daj si pozor, aby si nenašiel nejakú druhú- pannu, ked to tak velmi chce znovu zažiť ..)

Bibi12369874

Keby si vedel/la coho vsetkeho su schopne zeny urobit pre chlapa tak toto je len mala banalita ale v poriadku :) Nechcela som sa tu zosmiesnit iba som chcela radu nic viac. Dakujem :)

Bibi12369874

Mam 21 rokov a s mojim priatelom sme od mojich 17tich a je moj prvy sexualny partner, o tomto zakroku sme sa zacali rozpravat len nedavno ked mi vravel ze by chcel znova citit ten pocit ako na zaciatku ze sa do mna dostane cez blanu, kedze by som ho chcela potesit tak preto sa pytam ci tu nahodou niekto nema skusenost ze uz to podstupil alebo by mi aspon vedel poradit zo zdravotneho hladiska ci to nema nejake negativne vlastnosti atd. :)

Kvety zla

Ako je tvoj uplne prvy? Si alebo nie si panna? Inac si myslim ze takyto zakrok je hlupost a vyhodene peniaze, pre chlapa to nie je ziaden rozdiel - len preto si niektori myslia ze panna je "lepsia" lebo je este "neroztiahnuta". Ak si teda o panensku blanu prisla nejako inac ako sexom (kedze tvoj terajsi je tvoj uplne prvy - tak neviem ci to chapem zle...) ale sex si nemala, mas to uplne rovnake.
A neviem ako myslis zo zdravotneho hladiska ci sa oplati, no neoplati, zo zdravotneho hladiska je to uplne zbytocny zakrok.