Nalez psychiatricky ako dokaz v boji o dieta.

Príspevok v téme: Nalez psychiatricky ako dokaz v boji o dieta.
Jarmila12

S manzelom som v rozvodovom konani a napriek tomu, ze sme sa napodstatnych veciach dopredu dohodli s bliziacim terminom sa vsetko meni. Mozno by som to zvladala, ale pred tyzdnom mi zamaval pred ocami s lekarskym nalezom nejakej detskej psychiatricky Rosenbergerovej, ktora absolutne jednoznacne konstatuje, ze pre nasu dceru by bolo najlepsie, ak by po rozvode ostala s otcom. Cele to postavila na vylevoch mojho mojho manzela, ktory ma opisal ako psychopatku, alkoholicku a tyranku. Dcerku vysetrila okrajovo, mna ani len nekontaktovala. Uplne som sa poskladala, lebo netusim ako sa tomuto mozem branit? Moja dcera je zdrava a bezproblemova a jej \"objektivne\" vysetrenie je teraz namierene proti mne ako zbran. Ma niekto podobnu skusenost, nejaku radu alebo napad? Dakujem, J.

zewa

Choď k psychiatrovi a nech ti urobí psychodiagnostiku. A manželovi o tom nehovor. Ked predloží jeho posudok, predloz svoj o plnom zdraví a spôsobilosti. A oznac ho za labilneho manipulatora..

Agnes999

Davaj si nanho pozor a nepodcenuj ho, taki ako on su schopni ti skodit poza chrbat. Precitaj si knihu "Laska a manipulace", tam su take pribehy ako mas aj ty, napr. typek podplatil viacero ludi aby vykreslili jeho manzelku ako psychopatku a tyranku a sud jej naozaj vzal deti. Pritom jemu neslo o deti, ale o to, aby sa jej co najviac pomstil. Najdes tam navod, ako s takymito ludmi jednat.

porisko

Musis si zohnat podobny posudok, ale tam bude tymto sposobom vykresleny manzel. Cize nejakeho ineho uplatneho detskeho psychiatra!