Psychiatricke oddelenie v Trnave

shy

Od psychiatrie v Trnave vela nečakajte je to len obyčajné psychiatrické oddelenie v nemocnici, liečebňa to neni ako napr. v Pezinku

[zruseny22]

Dievcata, a v tej Trnave je otvorene oddelenie, alebo je uzavrete? Tiez by som bola rada, keby sa niekto ozval, kto tam bol. Rezim celeho dna, aktivity, terapie.. izby- kolko posteli.. ci je mozne mat napr. notebook a pod. Dakujem.

priemer82

ma pravdu, obedy su v tomm stacionari naozaj zadarmo. ale su hrozne. fakt. a este som nebola, ale aj ja am odporucanie ist sem do trnavy, blavy, zaluza ale aj do pk, kam som zasadne odmietla.

deratizer

Samozrejme, ze su obedy zadarmo, vsak stacionar sa berie ako zvlastna forma hospitalizacie, cize nemocnica vam musi poskytnut stravu...

Meretseger

Tak ak sú obedy zadarmo, je úplne pochopiteľné, že sú hnusné, už ani nehovoriac o tom, že v skutočnosti zadarmo nie sú, také čosi neexistuje, vždy musia niekoho obrať... Plus čo je zadarmo, býva väčšinou mizerné, toľko môj názor, ale ten je tu mierne spamom, tož som sa chcela spýtať, priemer 82, či si už niekde v PL bola?